Víkend na hauseboatu U Bukanýra

Víkend na hauseboatu U Bukanýra

22. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek vás na populárním pražském houseboatu čeká klubovka Art Beat, kde mimo jiných vystoupí výcarský dj a producent Mr. Jonk. V sobotu Houm Ekšn se speciálním hostem ze Slovenska, dj Grining. Oba večery vstup zdarma.
ART BEAT @ U Bukanýra
22.11.2013 - 22.00
Djs: Mr. Jonk (ECR Label / Geneva / CH), Deep A (Art Beat / Cold Fusion / FR), Clara Bailar (Issis / Wazzotic / Sologroove / CZ)

Další díl Art Beat navštíví švýcarský dj a producent Mr. Jonk!
Art Beat je pravidelná klubovka, která brázdí české kluby a nepravidelně se objevuje i u nás U Bukanýra. 22. listopadu se předvede švýcarský dj a producent Mr. Jonk.

Mr. Jonk objevil elektronickou muziku a kulturu někdy okolo roku 2000. Nejdříve si pohrával s programy jako Reason, Fruity Loops a snažil se kombinovat různé styly, ale nikdy nebyl s výsledkem spokojen. Od roku 2006 se dá jeho tvorba zařadit do škatulky techhouse . Je spoluzakladatelem http://www.culture-mix.com, který stojí za labelem a bookingovou agenturou a od té doby hodně cestuje za hraním po světě.

Line up doplní Deep A, který stojí za konceptem Art Beat a česká djka a producentka Clara Bailar. Začínáme ve 22.00 a vstup je zdarma.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/167696043435265

HOUM EKŠN
čtvrtek 23.11.2013 - 22.00
djs: Grining (SK), Jindra (bukanyr crew), Tom Saver

Na Houm Ekšn se představí dj Grining ze Slovenska!
Další díl Houm Ekšn bude mít speciálního hosta ze Slovenska. Od našich sousedů k nám na loď zavítá dj Grining. Line-up doplní rezidenti Jindra a Tom Saver, takže o zábavu nebude nouze.

Slušnost je dodat pár informací o hlavním hostovi večera. Od roku 1994 bezpochyby prislúcha k pionierom scény nielen severozápadu, ale stopercentne aj celého Slovenska. Popri Tokym, Dalovi, či Tiborovi to bol práve on, kto začal výraznejšie tvarovať "gesicht" kluboviek ako aj clubberov, a to ešte v čase keď sa im hovorilo ravers a v rádiu sa cestou na party vypekalo The Prodigy. Prapočiatky jeho aktivít sa datujú do roku 1994, keď začal pravidelne hrávať v jednom z domácich žilinských klubov. Myslím že to bol práve BM klub,potom Rondel a neskôr legendárne Guru. Ak sa mýlim opravte ma, ale bolo to už skutočne pekne dávno. Prvé dosky, ktoré začal hrávať boli kombináciou talianskeho undergroundu a britského acidu. Jeho hudobné smerovanie sa od tých čias podrobilo nemalým zmenám, avšak zopár aspektov ostáva stále zachovaných a vekom sa len multiplikujú. Nekompromisnosť, priamočiarosť, novátorstvo. Zmes rýchleho mixovania, hard techna a svojský dynamický sound, boli zakaždým tým správnym motorom pre každú party. Bolo jedno či to bolo na Slovensku, v Čechách, Maďarsku, Poľsku, všade dostal ľudí na svoju stranu a sprostredkoval im unikátny zážitok na ktorý sa nezabúda.

Vďaka Finalscratchu už pred viac ako 11 rokmi ,s ktorým disponoval ako jeden z prvých popri Tiborovi,Tokymmu,Bossovi na Slovensku, sa jeho hodobný štýl začal výrazne vymykať medzi ostatnými techno djmi. Éra nových možností Beatportu ho obsolútne ovládla a za hlavne za posledné 4 roky sa jeho hudobný vývoj radikálne zmenil. Samozrejme ako vždy,je to ten Grining ,ktorý trhá gombíky z mixpultu, pri pohyboch za pultom si takmer rozbíja hlavu o pult ,energia a charizma to všetko ostalo za tých 19 rokov ,ale jedno sa zmenilo,.... techno,ktoré je veĺmi ovplyvnené súčasnou érou elektronickej scény. Vplyv najnámejších talianskych a svetových dj-ov a producentov ako Markantonia ,Uta Karema ,Capriatiho , Umeka ,Sebastiena Legera a mnoho dalších popredných svetových dj-ov bol pre neho výzva ,ktorú premenil na akciách do svojho vlastného "zvuku". Jeho sety sa dajú rozdeliť do dvoch charakteristických "štýlov".

Ten prvý " GROOVY pre manzelku "(odborný názov "GRINBA") je zmesou techhousu,minimalu a veselého pomalšieho techna do 126 BPM ovplyvneného producentami ako Sebastian Leger ,Johnom Gaiserom,ktorým rozcvičuje v kluboch najmä "ženské" publikum.

Druhý štýl je po tých rokoch stále nemenný.... " TECHNO pre pánov "s BPM do 125-130 , kde dokazuje , že srdce technara mu bije za tých 19 rokov stále rovnako.....

Je len na organizátorovi akcie , čo si "vypýta" pre svoje publikum
Asi najdôležitejším faktorom pre jeho novátorstvo je skutočnosť ,že momentálne hráva na mixpulte so zabudovanými midikontrolérmi Allen & Heath Xone 4D v kombinácii s Traktorom , ktorý mu umožnuje mixovať 3 až 4 traky naraz.......Kto nezažil,.....neuverí. Samozrejme ako 19 ročný zástanca gramofónov si nenechá újsť svoju "partyjazdu" na gramcoch,ak o to bude žiadaný...

V poslednej dobe je spolutvorcom zoskupenia "FOUR", ktoré organizuje v domácom prostredí pravidelné párty v Žilinských kluboch pod touto hlavičkou aj uspešne mimo nich.

Začínáme ve 22.00 a vstup je zdarma.

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUM EKŠN

Sobota 23. 11. 2013
Vystupují:
djs Grinning (SK), Jindra (Bukanyr.cz), Tom Saver
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika