Velký pražský koncert skupiny Voila

Velký pražský koncert skupiny Voila

26. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A je jasno - velká přízeň publika, vytvoření a přestavení nové skladby a chuť uspořádat skvělý swingový večírek, to inspirovalo Voilà! k vytvoření vlastního koncertu. Ten proběhne dnes 26. 11. 2013 v Experimentálním prostoru NoD.
S kapelou si zazpívají i Doris a Sophia Lamošová, které znáte ze swingující kapely Doris & The Swingin' Bastards , či uskupení Hot Sisters. V rytmu swingu a hlavně tedy electro swingu budeme pokračovat i po koncertě a to ve střední galerii, kde se bude těšit DJ Max W.
 

Voilà! - je čtyřčlenná skupina, hrající žánr hudby, jež trefně vystihla jedna z příznivkyň kapely jako french vintage jazzie pop music. Kapela se propracovává k vlastní stylově širší písňové tvorbě, která vstřebává řadu prvků moderního šansonu, jazzu i spektrum dalších současných hudebních vlivů.

DJ Max W. – electroswing s nezaměnitelným rukopisem, vkusem a nadhledem. Dlouholetý rezident legendárního pražského klubu Popocafepetl s výjimečným citem pro výběr a mix tracků. Jeho sety jsou spojením tradičního swingu a moderní taneční hudby se špetkou rock'n'rollu, hip hopu, dubstepu a reggae.

Dodal: Šárka Maroušková, NoD
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOILA!

Úterý 26. 11. 2013
Vstup: 120 - 150 Kč
Vystupují:
Voilà, Doris a Sophia Lamošová, DJ Max W
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika