FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival uvnitř festivalu na Benátské noci

Festival uvnitř festivalu na Benátské noci
10. 12. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jeden z největších českých rockových festivalů Benátská noc spustil předvánoční předprodej vstupenek na svůj dvaadvacátý ročník. Přestože zahraničního headlinera zatím pořadatelé nechtějí kvůli vyjednávání zveřejnit, odtajnili alespoň jména některých českých a slovenskách interpretů.
Mezi nimi nechybějí například Tomáš Klus, Divokej Bill, Mandrage, Michal Hrůza, Horkýže Slíže, Mňága a Žďorp, Vypsaná fixa nebo Michal Prokop a Framus Five.


Benátská noc 2012
Benátská noc, kterou příští rok už potřetí hostí sportovní areál v libereckém Vesci, je naplánovaná od 24. do 27. července. Poprvé navíc nabídne jeden festival uvnitř festivalu. Čtvrtek vyhradí přehlídce s názvem Mezinárodní revivalový večer. A právě na něj se už pořadatelům podařilo ulovit jedny z nejlepších zahraničních kapel tohoto žánru - australské ACCA/DACCA (AC/DC revival) či maďarské Kiss forever band.

„Každý rok se snažíme pro naše návštěvníky, kteří přijíždějí do Vesce už ve čtvrtek, připravit atraktivní program. Letos to byl například koncert Mekyho Žbirky za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc. Další ročník nabídne večer, na kterém představíme nejlepší mezinárodní revivaly. Bude to takový festival uvnitř festivalu,“ popisuje zakladatel a ředitel festivalu Pavel Mikez.

Sám už loni v rozhovorech říkal, že si na rok 2014 nechal v zásobě hodně českých kapel. A právě ty budou v roce 2014 základním pilířem Benátské noci. „Tentokrát klademe důraz na české kapely. Na našich pódiích se vystřídají například Tomáš Klus. Mňága a Žďorp, Vypsaná Fixa, Mandrage nebo Michal Hrůza s kapelou. Navíc koncertně u nás oslaví výročí i slovenší hosté Tublatanka a Zóna A třicet let, Slobodná Europa zase pětadvacet let,“ dodává pořadatel.

Jeho tým pak připravuje pro návštěvníky několik příjemných změn, jakými jsou třeba veškeré druhy stanování v jednom areálu, bezbariérový přístup nebo rozšíření služeb Toi Toi campu. „Vždycky je, co vylepšovat. Rádi bychom například zvětšili festivalovou plochu a dostali se nahoru nad správní budovu. Tam je obrovský prostor, který by byl vhodný třeba pro oddechovou zónu, pro atrakce anebo pro nějakou malou hudební scénu,“ doplňuje Pavel Mikez.

Vstupenky na Benátskou noc stojí do 31.12.2013 nebo do prvních dvou tisíc kusů pouze 890 korun. Kdo si lístek pořídí do 15.12., může být zařazen do slosování o vánoční dárky.

Více na: http://benatskanoc.cz/

Dodal: Marta Říhová, BrainZone promotion
BENÁTSKÁ

BENÁTSKÁ

Pátek 25. 7. 2014 až Neděle 27. 7. 2014
permanentky od 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
HIM /FIN/ ,Palo Habera&Team /SK/, Ivan Král, ACCA DACCA /AUS/, KISS FOREVER BAND /HU/, Miracle /NL/, Horkýžeslíže /SK/, Slobodná Europa /SK/, Tublatanka /SK/, Zona A /SK/, Abba stars, Abraxas, Aleš Brichta project, All my memories, Anna K&band, Aries, A-styl ,Big´O´Band, Big band ZUŠ Turnov, Budulínek, Čechomor, Deathward, Debbi, Debillheads, Degradace, Divokej Bill ,Doctor PP, Dymytry, Eddie Stoilow, Exil 51, Free fall, Gate crasher, Gipsy.cz, Hoodermaniax, Hubert Macháně, Chinaski, Jaksi Taksi, Jana VAculíková&band, K2, Kreyson, Krucipüsk, Křížaly, Lenny, Madafaka, Mandrage, Mig 21, Michal Hrůza&kapela Hrůzy, Mňága a Žďorp, Modesty Pride, Pavel Houfek band, Patricie, Petr Kolář, Petr Spálený&Apollo band, R+Members club, Skyline, Supergroup, Škwor, Tomáš Klus, Vilém Čok, Visací zámek, Vypsaná fixa, Walda Gang, Zdeněk Buš, Zrní
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |