Tomy Declerque v rozhovoru

Tomy Declerque v rozhovoru

12. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento Víkend zavítá do České republiky oblíbený slovinský dj a producent Tomy Declerque. V pátek jej můžete slyšet v brněnském klubu 7. nebe a v sobotu zahraje v pražském klubu Yes, zde bude zároveň slavit narozeniny Michael J.
Ahoj Tomy, jak se máš a co právě děláš?
Ahoj, právě teď? Tak odpovídám na nějaké otázky, haha. Né dobře, akorát dokončuji remix pro pro Roel Salemnick & Drumcomplex, také mastering na moje nové EP, které bude na Phobiq a připravuji speciální mix, o kterém zatím nemohu mluvit.

Tak a co je nového od tvé poslední návštěvy České Republiky?
No, tak hodně nových tracků, remixů a plno skvělých párty. Na druhou stranu, jsem to pořád já. Chlap, který má rád dobré jídlo a párty s dobrým publikem.

Vím, že tento rok byl pro tebe zlomový co se týče eventu Awakenings, řekl bys nám o tom něco více?
Bylo mi velkou poctou zde zahrát. Před vystoupením jsem byl dost nervózní, protože tento event je opravdu velký. Navíc s produkcí, která je jednou z neprofesionálnějších co měl možnost vidět. Prvních patnáct minut jsem byl uchvácen, protože to byl právě můj první gig na této akci. Poté jsem se dostal do skvělého módu a všechno byl úžasné. Celý večer jsem si užil a to i mejdan v backstage s Jon Rundel, Dosem, Carl Coxe, Whebba, Marco Bailey, Yousef , Christian Smith a mnoho dalšímy.
 

Tak to byl Awekenings, teď se zeptám na produkci?
Aaah, to je na hodně dlouho :) Mám toho opravdu spousta, ale budu mluvit o nějakých trackách, které by měli brzo vyjít. Teď čekám na release mého dalšího EP na Phobiq, kde mám 2 tracky a remix od Michael De Hey. Jako další přijde remix, na který mám opravdu velké ohlasy od lidí, kteří ho měli možnost slyšet. Jmenuje se: Eau Rogue (Tomy Declerque RMX) od Chicago Loop aka DJ ANT na Keep on Techno, ten můžete slyšet v My Chart – Listopad na první pozici. (měsíční video chart, kterou Tomy vydává na Youtube). Dále pak bude EP na Bush Records a mnoho dalších remixů na kterých stále pracuji.

Už mnoho let patříš pod Slovinskou agenturu Flow Management, mohl by si nám o tom říct více?
Tak co se týče Flow Managementu, jsem zde od jeho počátku. I můžu říct, že v tomto byznysu jsme rostli společně. Máme velmi blízkou spolupráci a všechno co uděláme společně je další krok v mé kariéře. Ovšem si vždy promluvíme a někdy i více nahlas :)) , ale nakonec padne rozumný výsledek, jaký krok uděláme. Toto je ta správná cesta, která by měla být mezi umělcem a managementem, obě dvě strany musí souhlasit s tím co se bude dít.

V uplynulých letech máš za sebou hudební počiny s Carlem Coxem či Umekem, máš ještě nějaké producenty s kterými by si také rád spolupracoval?
Musím říct, že jich je opravdu hodně, ale nemůžu Vám dát jejich jména, haha :). Stále pracujeme na tom, aby se to stalo skutečností, takže je zapotřebí mne sledovat a já Vám vše sdělím v ten správný čas.

Tomy, teď trochu z jiného soudku. Co pro tebe znamená životní úspěch?
Myslím si, že vekou částí životního úspěchu je být spokojen se svým životem, jako velká část. Největším dílem je pak milovat svoji práci. Máte-li rádi to co děláte, všechno ostatní pak sedí na svém místě. Když se podíváte okolo sebe většina lidí je otrávená z práce, kterou dělají, ale stejně neudělají žádnou změnu. Já musím říci, že jsem spokojený, protože miluji svou práci.

Tento pátek zahraješ na akci Luxury present Loony House v klubu 7.nebe v Brně a v sobotu na , máš nějaký vzkaz pro lidi, kteří se na tuto akci chystají?
Samozřejmě! Den předem se hoooodně dobře vyspěte a před akcí si dejte velkou večeři, abyste měli dostatek energie na skutečnou párty semnou :) také se podívejte na můj Youtube Channel www.youtube.com/tomydeclerque na poslední epizodu My Chart, protože ta další bude natáčena živě na pátečním mejdanu! Užijeme si to společně!

Dodal: Jonáš Basel , YES Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL J B-DAY

Sobota 14. 12. 2013
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Michael J (B-day), TOMY DECLERQUE (SVN, Intec), Subgate, TGT, Andy Smitth, Miquel, Tibiza, Mole
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika