Silvestrovská párty v Roxy na 3 pódiích

Silvestrovská párty v Roxy na 3 pódiích

18. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roxy a NoD přichází pro letošního silvestra s novým konceptem novoroční párty na 3 stagích. Netradičně spojené prostory klubu Roxy a experimentálního NoD představí silvestrovský večírek pod taktovkou residentních djů a jejich hostů v čele s Chrisem Sadlerem. Volné vstupy zkuste vyhrát v naší soutěži.
Na hlavním pódiu se představí residenti klubu Roxy Biodan, Manio, Fatty M a především mezi pražským publikem oblíbený Chris Sadler, který zahraje speciální novoroční 4-hodinový set. Druhá stage bude patřit r`n`b a hip hopu v rukách djane Lumichelle a djů Maztah a Australan. Třetí stage nazvaná Comfortable Fresh Zone ovládne prostory NoD v prvním patře a během noci vystoupí Tomics, Roman Rosi a Tibi.
 

Chris Sadler

Roxy a NoD připravují vizuální a světelnou show společně se speciálními dekoracemi přímo pro silvestrovský mejdan. Pro návštěvníky bude připraven míchaný drink pro rozproudění krve v žilách a pravidelné akce na panáky, stejně jako občerstvení v NoD v průběhu celé noci.

Facebook událost: www.facebook.com/events/672018639499554

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY ECSTASY NEW YEAR´S EVE 2013

Úterý 31. 12. 2013
Vstup: 350 Kč v předprodeji
Vystupují:
Chris Sadler (climax/roxy prague), Biodan (house elements /roxy prague), Fatty M (flow/roxy prague), Manio (deLite), Djane Lumichell, DJ Maztah, DJ Australan, Tomics, Roman Rosi, Tibi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika