Smash TV na příští Be At v Chapeau

Smash TV na příští Be At v Chapeau

18. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zakladatel Smash TV Holger Zilske vydal několik skvělých alb a tracků na BPitch Control, uznávaném labelu kterému šéfuje Ellen Alien. Slyšet jej můžete v pátek 27. 12. 2013 v pražském klubu Chapeau Rouge. Pokud chcete na akci zdarma, soutěžte o volné vstupy.
Pro BPitch Control Holger Zilske dokonce koprodukoval několik Ellen Alien alb (konkrétně Statkind, Berlinette a Thrills). Holger ale nezůstává jen u Ellen Alien... jako znamenitý sound engineer a producent spolupracuje i s Miss Kittin, Raz Ohara, Daso, Dave DK a dalšími ikonami elektronické scény v Německu a jako remixér si Holger sáhnul na tracky od Claude Von Stroke, Kiki, Adam Freeland a Marco Ressman.
 

Před pár lety se Holger dává dohromady s kamaradem Kai Pressnerem a jako duo Smash TV přestupují na jejich nynější domovský label Get Physical. Na Get Physical před pár měsíci vydali album Noise & Girls, které se dostalo skvělého přijetí jak od fanoušků Smash TV tak od hudebních kritiků po celém světě. Nedávno se vrátili z tour po Americe a v berlínském studiu pilně pracují na dalším materiálu a remixech. Mimo jiné i na remixu našeho domácího dua Shades Of Gray. V Praze se představí 27. 12. v Chapeau Rouge na akci BE AT:. Zahrají jak starší věci, tak novinky z alba Noise & Girls. O support se postará Olin_n z londýnského vinyl shopu Phonica, Michal Schwa ze Shades of Gray a rezident párty Dj Ark. O video-maping a vjing se postará Vj IT z Acidelika crew. Na horním baru zahraje funky a disko náš oblíbený divočák Fatty M a v undergroundu na noci Moombah what?! vystoupí třeba producent Chongx z Lamat records. Skvěly důvod proč zakončit rok 2013 ve velkém stylu!

Facebook událost: facebook.com/events/593733624027241/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE AT: SMASH TV

Pátek 27. 12. 2013
Vystupují:
Smash TV (Get Physical, Berlin), Olin_n (Phonica, London), Dj Schwa (Shades of Gray), Ark (be at:)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE AT: SMASH TV, 27. 12. Chapeau Rouge Praha
1 x 2 vstupy, Ginger Beer Fentimans, Club Mate Winter Edition, Hipster taška, triko Chapeau Rouge
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika