Michael Bublé přiveze show za 5,5 miliónu dolarů

Michael Bublé přiveze show za 5,5 miliónu dolarů

07. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kanadský zpěvák Michael Bublé, jehož aktuální turné To Be Loved láme návštěvnostní rekordy po celém světě, již za necelé tři týdny vystoupí poprvé v Čechách. 24. ledna přiveze do pražské O2 Areny velkolepou show, za kterou zaplatil 5,5 miliónu dolarů.
"Chtěl jsem show, která bude o třídu lepší než na minulém turné. Teď už můžu potvrdit, že se to povedlo. Celé to skvěle funguje - hudebně, lidsky, komediálně. Publikum se baví a já taky. Je to takové nádherné dobrodružství a já vím, že lidé každý večer z koncertu odcházejí s pocitem, že za své peníze dostali to nejlepší." netají se Michael Bublé nadšením z právě probíhajícího turné To Be Loved, které si jen v Londýně nenechalo ujít přes 170 000 návštěvníků.

MICHAEL BUBLÉ

"Můžete se těšit na obrovskou produkci velikosti takové Madonny nebo The Wall Rogera Waterse. Na posledním turné jsem za ni zaplatil 1,5 miliónu dolarů, za novou 5,5 miliónu. Ale ať je scéna a technická výprava sebevětší, nikdy nezastíní hudbu. Vybral jsem takové písničky, které lidé chtějí slyšet. Je to krásná, pomalá a kvalitní show. Bude se vám líbit, až ji uvidíte, dáte mi za pravdu." vzkazuje zpěvák jeho českým příznivcům.

Večer v pražské O2 Areně zahájí americká skupina Naturally 7 - sedmičlenný vokální soubor, který vystupuje a capella, tedy bez doprovodu jediného nástroje. Kytaru, basu, bicí, perkuse, klarinet či trubku - to vše zvládnou tito výteční zpěváci a beatboxeři brilantně napodobit jen na svá ústa. Není proto divu, že si tato formace a její úprava hitů Michaela Jacksona, Beatles nebo Phila Collinse podmanila jak nejvlivnější média tak statisíce posluchačů po celém světě. Michael Bublé s Naturally 7 spojil své síly již dvakrát ve studiu při vzniku alba Crazy Love (ve skladbě Stardust) a v písni Have I Told You Lately That I Love You? z aktuální desky To Be Loved a na přechozím turné Crazy Love Tour, kde rovněž zahajovali všechna jeho představení.

MICHAEL BUBLÉ
Michael Bublé se narodil 9.září 1975 v Burnaby v Kanadě. Přestože debutoval již ve svých jednadvaceti letech, jeho první album BaBalu i další dvě nezávislé nahrávky zůstaly širší veřejností takřka bez povšimnutí. Zlom v jeho kariéře nastal až v roce 2003 po vydání alba Michael Bublé, na kterém spolupracoval s věhlasným producentem Davidem Fosterem (Madonna, Michael Jackson, Whitney Houston nebo Destiny's Child). Deska se stala no.1 v Austrálii a na Novém Zélandě, v Kanadě, Anglii či Itálii se umístila v první desítce a kromě několika multiplatinových prodejních ocenění vynesla Bublému také jeho první Juno Awards (kanadskou obdobu Grammy). O dva roky později uvedl Bublé na trh desku It's Time, se kterou již obsadil prakticky celou Evropu, kde se prodaly 2 z celkových 6 miliónů kopií tohoto alba. V roce 2007 zpěvák dobyl i poslední odolávající teritoria, včetně Spojených států a jejich nejprestižnější BillBoard TOP 200 hitparády, kde si to jeho novinka Call Me Irresponsible zamířila po prvním týdnu prodeje rovnou na 1.příčku. A stejně tak debutovala na vrcholu BillBoard chartu i všechna tři následující alba - Crazy Love (2009), Christmas (2011) a letošní novinka To Be Loved, která byla no.1 také v dalších šestnácti zemích. Obě posledně zmíněné nahrávky - Christmas a To Be Loved se v závěru loňského roku dostaly v Británii do prodejní TOP 10, kde se dvě alba od jednoho umělce umístila naposledy v roce 1991 po smrti Freddieho Mercuryho.

Jméno Michaela Bublého kraluje i seznamu hostujících umělců na novém albu Robbieho Williamse - Swings Both Ways, kde si společně zazpívali ve skladbě Soda Pop.

Standardní vstupenky na pražský koncert Michaela Bublého, jejichž cena se pohybuje od 1590 korun do 2190 Kč, jsou k zakoupení v síti Sazka Ticket. K dispozici je však také limitovaná edice Platinum lístků určená všem návštěvníkům, kteří si show této pěvecké hvězdy chtějí užít se vším komfortem. V ceně 3.990 korun je zahrnut luxusní catering i přednostní VIP vstup do arény. Platinum vstupenky jsou k dostání výhradně v síti Eventim.

Koncert pořádá společnost NU COAST.

Více na www.michaelbuble.com

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL BUBLÉ

Pátek 24. 1. 2014
Vstup: od 1290 Kč v předprodeji
Vystupují:
Michael Bublé (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika