Přihlášky na Red Bull Music Academy v Tokiu

Přihlášky na Red Bull Music Academy v Tokiu

21. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Red Bull Music Academy hlásí místo konání unikátního workshopu pro všechny talentované hudebníky. Ti se v roce 2014 sejdou v Tokiu, městu, které sběratelé vinylových desek a fanoušci technologií označují za svou Mekku. Máme pro vás soutěž o dárkový balíček Red Bull Music Academy.
Tokio, jedno z nejzajímavějsích měst na světě, inspiruje všechny možné umělce. Dalo duši mnoha technickým vychytávkám, obtisklo se do designových kousků. Je to město, kde se zrodily bicí automaty Roland, samplery Akai a mixy Pioneer. Džungle s více než 13 miliony obyvatel, s hlubokou tradicí a jasnou budoucností. Kdybyste měli nakreslit mapu hudebních klubů, galerií, obchodů s deskami a dalšími kulturními stánky, vznikl by neskutečný propletenec hustý jako silniční síť v hlavním městu Japonska.

Red Bull Music Academy

Ať už prostřednictvím hudby, literatury nebo poválečné architektury či moderního tance a robotického průmyslu, země vycházejícího slunce světu přináší krásné inspirativní umění. To jsou důvody, proč v roce 2014 do Japonska zamíří Red Bull Music Academy, vysněný workshop pro mladé hudební vizionáře z celého světa.

První Red Bull Music Academy se uskutečnila v roce 1998 v Berlíně a od té doby navštívila mnoho světových metropolí. V každé vyrostlo centrum se špičkově zařízenými nahrávacími studii, rozhlasový studiem, přednáškovým sálem a speciální instalací místních zavedených i novátorských vizuálních umělců.

RBMA

Účastníci workshopu se díky tomu můžou soustředit jen práci s kolegy z celého světa, na výměnu informací a zkušeností, na přednášky respektovaných lektorů, mezi které patří například Bob Moog, Bob Moog, Nile Rodgers, Steve Reich, Kim Gordon, Flying Lotus, Giorgio Moroder, Erykah Badu, Bootsy Collins, Brian Eno, Richie Hawtin, Tony Allen, Q-Tip, Sly & Robbie, Chuck D, M.I.A., James Murphy nebo Moodymann. V Tokiu se Red Bull Music Academy měla konat už před dvěma lety, ale tragédie v jaderné elektrárně ve Fukušimě ji odsunula do Madridu.

Malá ochutnávka? Podívejte se na fotky z Red Bull Music Academy Weekenderu, který se před pár dny v Tokiu konal. Během čtyř dnů se uskutečnilo osm koncepčních představení, semináře v galeriích a předních hudebních klubech a také vystoupení Henrika Schwarze s mladými symfoniky do DJ setu Gillese Petersona. Nechyběli u toho ani zástupci labelu Ninja Tune projekt Deadelus a japonská ikona elektronické hudby DJ Krush.

Fotky najdete zde: http://www.redbullmusicacademy.com/magazine/rbma-weekender-tokyo-2013-gallery

Přihlašovací fáze zájemců o účast na workshopu v Tokiu začíná v lednu 2014, sledujte weby www.redbullmusicacademy.com a www.redbull.cz/academy a nic vám neuteče!

Nalaďte si Red Bull Music Academy Radio, poslechněte si exkluzivní rozhovory a sety talentů elektronické hudby www.rbmaradio.com

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika