Svojsice hlásí kompletní line up

Svojsice hlásí kompletní line up

29. 05. 2006  |  Autor: Acid  |  Komentáře (1)
Pořadatelé festivalu Svojšice přicházejí s kompletním lineupem pro 7. ročník tanečního festivalu, který se tradičně koná v letním areálu ve Svojšicích u Pardubic.
Jako vždy jsou připraveny tři taneční scény – Kamikaze main stage, Red Zone Tent a Lipton Ice Tea Dnb tent. Kolik nových tváří české taneční scéně letos představíme a kolik ostřílených borců, kteří zde již hráli, Vám letos přivážíme se můžete dočíst zde.

Festival Svojšice se snaží představovat českému publiku vždy nějaká nová jména, která však na taneční scéně působí již delší dobu a v oblasti hudební produkce něco znamenají. Naším cílem není za každou cenu přivézt dje, kteří v ČR hráli několikrát a jejich schopnosti jsou už za zenitem pomyslné síně slávy.-) Festival Svojšice byl vždy spíše o kvalitně sestaveném a pečlivě vybraném lineupu, který dle našeho úsudku letos dosáhl téměř na špičku našich kritérií…-)

Poprvé v České republice vystoupí producent a uznávaná osobnost světového formátu Angličan Glenn Wilson, dále Marko Nastič ze Srbska známý svou nabroušenou show ze tří gramců a legenda ze země tulipánů Steve Rachmad. Premiérové vystoupení v ČR zaznamená i spolupracovník dje Rushe Angličan Justin Berkovi ve svém pumpujícím livku a také nová krev z Německa, která však v Evropě za poslední tři roky dosáhla velkého úspěchu - Sebastian Kramer. Dále Elektrabel Live, Agent, Džejár, Lord Space, Deepdance a Grining ze Slovenska.

svojsice

Poprvé ve Svojšicích čeká návštěvníky velkokapacitní Red Zone Tent, který svým luxusem, vybavením a celkovou koncepcí imituje profesionální a nadstandardní klub. Zde vystoupí jako headlineři Litevští RyRalio Djs, jejichž energický house se postupně šíří do celé Evropy, dále oblíbený černoušek Colin Dale a na konec celého večera zahraje krásná Lay Dee Jane.

Dále energický Chris Sadler a ve Východních Čechách oblíbený resident klubu Roxy Dj Dan Cooley. Specialitkou bude „bláznivá“ show djů Aiffela s Pacem z pražského studia 54 a neméně kvalitní bude Mr. Pupizt a Maria.N z pardubického Merkura.
Na závěr musíme zmínit mladičkého a nadějného Sunrise.

Premiéru bude mít i nový Lipton Ice Tea Dnb Tent, který bude o 100% větší než minulý rok. Zde vás čeká lahůdka v podobě společného setu djky Katchy a Sayka, dále nestora tohoto stylu Dje Koogiho, sympatické Im Cyber a východočechů Dje Hecha s Mc Vaantem a půvabné Lulu Rulez. Uzavření celého večera bude mít na starost Dj Blulajta.


Kamikaze Main stage:
Glenn Wilson Live ! /UK
Marko Nastic /Srbsko
Steve Rachmad /NL
Justin Berkovi/UK
Sebastian Kramer Live /D
Elektrabel Live!
Agent
Džejár
Fishguard
Grining/SK
Lord Space
Deepdance

Red Zone Tent
RyRalio djs/ Litva
Colin Dale /UK
Lay Dee Jane/Swe
Chris Sadler
Dan Cooley
Aiffel vs Dj Paco
Mr. Pupitz
Maria.N
Sunrise

Lipton Ice Tea DnB Tent
Katcha vs Sayko
Koogi
Im Cyber
Hech + Mc Vaant
Lulu Rulez
Dj Blulajta

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

30. 05. 2006 | 01:43:18
+0 | -0
At koukám jak koukám chybí mi v line-upu dj Tom...:( že by letos nebylo loučení trackem "marihuanáá"...?:(
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika