FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

První informace k festivalu Defqon.1

První informace k festivalu Defqon.1
03. 02. 2014   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
Defqon.1 je v současné době známá ikona a zároveň patří mezi nejžádanější hudební festivaly světa. Stejně jako loni, tak i letos se můžeme těšit na velký počet tanečních scén v sobotu a 1 den „zahřívačky“ před festivalem včetně nedělní afterpárty a kempování. Během těchto tří dnů se představí ty největší hvězdy hardstyle a hardcore scény.
Defqon.1 je jedním z nejvýznamnějších festivalů v Holandsku vůbec. Už jenom toto tvrzení potvrzuje fakt, že lístky na tento festival v minulých letech byly vyprodány celkem bez problému a rychle.
 

Festival bude opět probíhat v oblasti Biddinghuizen, Jako tradičně se můžete těšit na vynikající hudební doprovod, skvělé dekorace, upravené prostředí a dokonalou holandskou organizaci. Samozřejmě nebude chybět tradiční zakončení festivalu obrovským ohňostrojem spojeným s laserovou show.

V tuto chvíli se zcela určitě jedná o největší a nejdelší formu harderstyles festivalu v historii. Očekávejte hodně speciálních vystoupení, extra dlouhé DJ sety od známých tváří ale i od nových umělců. Připravte se na energický a zábavný víkend.

Zájemci, kteří by se chtěli zúčastnit festivalu, by ve vlastním zájmu měli sledovat stránky Q-dance.nl, kde bude začátkem dubna zveřejněn kompletní line-up. Dění kolem příprav festivalu můžete dále sledovat na Facebooku a Twitteru.

Vstupenky na kompletní program festivalu, který potrvá od pátku 27. června do neděle 29. června 2014, se začnou prodávat přímo na stránkách www.q-dance.nl. Předprodej víkendových vstupenek i sobotních vstupenek začne až 29. března 2014 v 13:00 hodin. DefQon.1 patří rozhodně k těm nejlepším festivalovým událostem léta a každoročně se festival vyprodá během prvních minut po spuštění předprodeje. S koupí lístků tedy rozhodně neváhejte.

Kemp Defqon.1 měl v minulém roce obrovský úspěch! Ve stanovém městečku byl k dispozici nonstop rozhlasový párty stan, supermarket, kino, plnohodnotná restaurace a bezplatná WIFI, která byla určitě vysoce oceněná 20.000 táborníky. Připravte se na to, že letos to bude ještě lepší! Defqon.1 kemp 2014 bude větší a lepší než loni! To je také důvod, proč se navýšilo množství dostupných víkendových vstupenek na tento rok. Víkendová vstupenka vám umožní vychutnat si dva plné festivalové dny. „ The Gathering " v pátek večer, nedělní after párty a k tomu jako bonus bude k dispozici úžasné hřiště přímo v Defqon.1 kempu. Dáváte přednost pouze sobotní návštěvě? To není vůbec žádný problém! Ale prosím, uvědomte si, že kvůli zvýšenému množství víkendových vstupenek, bude těch na sobotní program o poznání méně!

Letos se s výpravami na zahraniční eventy přímo roztrhl pytel. Díky velké poptávce jsem se rozhodl uspořádat i zájezd na nejúspěšnější a neznámější harderstyles festival Defqon.1! Termín konání festivalu i letos bude opět třídenní 27. - 29. června. Festival se v minulém roce vyprodal během prvních minut prodeje, což z něj dělá jednu z nejexkluzivnějších hudebních akcí světa. Díky zájezdu u toho můžete být i vy!

Pokud jste se rozhodli, že opravdu chcete jet na festival DefQon.1, tak je nutné se přihlásit na FaceBook událost Společná výprava na DefQon.1 a případně tam vyplnit, anketu jak se chcete účastnit festivalu (jestli chcete jet jen na sobotní část festivalu, nebo na třídenní festival) https://www.facebook.com/events/464505180321577/ a nebo kontaktovat zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net.

Pokud chceš na Defqon.1 vyrazit, o nic se nestarat, mít jistotu lístku a hlavně neriskovat loterii v předprodeji, tak je tento zájezd přesně šitý na míru pro tebe!
DEFQON.1 (NL)

DEFQON.1 (NL)

Pátek 27. 6. 2014 až Neděle 29. 6. 2014
vyprodáno
Vystupují:
The Gathering, Coone, Isaac, Ran-D, Wild Motherfuckers, Wildstylez, Ruffian, Dither, Dr Phunk, Gizmo, Kasparov, Kutski, Pandorum, Axys, Atmozfears, Audiofreq, Bass Modulators, Coone, Crypsis, D-Block & S-te-Fan, Geck-o, Max Enforcer, Noisecontrollers, Psyko Punkz, Zatox, B-Freqz, Villain, Amada, Amnesys, Art of Fighters, DaY-már, Drokz, Endymion, Evil Activities, Furyan, Kasparov, Korsakoff, Miss K8, Neophyte, Ophidian, Panic, Partyraiser, The Viper, Tieum, Jeff, Alpha², B-Front, Deepack, Digital Punk, Exit Mind, Festuca, Frequencerz, High Voltage, Jack of Sound, Thera, Titan, Minus Militia, Adrenalize Denmark, Code Black, In-Phase, Rebourne, Sound Rush, Stephanie, Sylence, The Prophet, Wasted Penguinz, Waverider, The Pitcher, Armageddon Project, Base Alert, Bass-D, D-Passion, Hamunaptra, Meagashira, Promo, Sequence & Ominous, The Viper, Vince, Da Mouth of Madness, Black Sun Empire, Broken Note, Cooh, Deluge of Sound, Genetix, Lucy Furr, The Outside Agency. War is inevitable, Tjek, Davoodi, Dirtcaps, Dr Phunk, Dr. Rude, Giocatori, Kutski, LNY TNZ, Mark with a K, Ruthless, Weslo, Chucky, Advanced Dealer, Aztech, Electronic Vibes, Noisecult, Nutralizers, Proto Bytez, Pulserz, Recharge, Your-On, Axys, Alex Kidd, DaY-már, Noize Suppressor, Sequence & Ominous, Tartaros, The Geminizers, The Machine, Shizzler, Aeros, Artifact, Blackburn, Dark Pact, Deetox, Degos & Re-Done, Delete, Prefix & Density, Solutio, The Geminizers, The Machine, Warface, Winnaar contest, K96, Livid, Balistic, Deepack, Gary D, Tatanka, Technoboy, Tuneboy, Zenith, Da Syndrome, Akira, Bart Hard, Cardiak, Chem D, Dr. Peacock, Goetia, Sandy Warez, Noisekick, Ak-Industry, Deathmachine, Dither, Fracture 4, Hellfish, Krauser, Mindustries, The DJ Producer, Dolphin, Meander, N-Vitral, Rotator, A*S*Y*S, ACTI, Alex Kidd, Argy, ATMO, Donnie Darko, Luca Perra, S1ngular, Subkilla, Winnaar contest, D Slovenia, Darkraver, Endymion, Murdarah, TNT, A² All Stars, Ruffian, Activator. Chain Reaction. E-Force. Goliath. Hard Driver. Luna. Outbreak. Phuture Noize. Radical Redemption. Tatanka, Phrantic, DV8, Angerfist, AniMe, Evil Activities, Mad Dog, Meccano Twins, Tha Playah, Wasted Mind, System Shock, The Sickest Squad, Unexist, Jeff, Bountyhunter, Buzz Fuzz, Critical Mass, Darkraver, Dione, Franky Jones, Human Resource, Mental Theo, Dune, MD&A, Uzi, Da Mouth of Madness, A-lusion, Audiofreq, Da Tweekaz, Dillytek, Energyzed, Neilio, Outlander, Shockerz, Toneshifterz, Alpha², Davide Sonar, Jones, Scope DJ, Toyax, Da Syndrome, Embrionyc, Li-z, Stefan ZMK, Stormtrooper, Tripped, Khaoz engine, Waldhaus, No-iD, Bold Action, Dirtcaps, Eyoung, Geck-e, Les Tronchiennes, Adaro, Brennan Heart, Frontliner
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |