Soufly na Hrachovce

Soufly na Hrachovce

31. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvě velká jména na seznamu účinkujících právě zveřejnili pořadatelé festivalu Hrachovka. Budou jimi Soufly a zpěvačka Skye.
Brazilská partička Soulfly si nemůže vůbec stěžovat na popularitu v Čechách. Jejich poslední koncert, který se konal v zimě v pražském klubu Roxy, byl již několik dní předem vyprodán a diváci se měli opravdu na co koukat. Skupinu Soulfly založil v roce 1997 kytarový mág Max Cavalera, který zároveň působí v kapele Sepultura. Hned po prvním vydaném albu se Soulfly stali jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších kapel tohoto zaměření na celém světě a toto postavení si s každým dalším albem upevňují.

Ani britskou zpěvačku Skye Edwards nemusíme dlouho představovat. Řadu let působila ve skupině Morcheeba a největší hity této světoznámé kapely nazpívala právě Skye. Morcheebu opustila v roce 2003, kdy kapela uvažovalo o pětileté pauze. To se zpěvačce nelíbilo a proto se vydala na sólovou dráhu. Letos ji vychází první album s názvem Mind how you go a nejspíš je otázkou času, kdy už nebude známá jako zpěvačka z Morcheeby, ale jako Skye.

Festival Hrachovka se bude odehrávat v Hrachovci u Valašského Meziříčí ve dnech 27.-30.7. Na šesti scénách divákům předvede svou show 132 účinkujících z celého světa – mimo již výše zmíněných Soulfly a Skye zahrají i skotští punkáči The Exploited, irští Interference s hostem Glenem Hansardem, balkánská dechovka v podání francouzské kapely Slonovski Bal, Holanďané Taxi To The Ocean nebo irští Alphastates. Z domácí a slovenské scény nebudou chybět J.A.R., No-Name, Kryštof, Mig 21, BSP, Sunshine, Vypsana fixa, Wohnout a mnoho dalších. Nabitý line-up na Hrachovce bude mít i taneční scéna. Mimo jiné zahrají Angličané Afrodite a MC Junior Red, Future Prophesies z Norska, němečtí Tube Tech Live a Francouz Jack de Marseille. České barvy bude zastupovat Lucca, Dave Fish či Southeast.

www.hrachovka.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika