Ultrasonic představuje djs hlavního pódia

Ultrasonic představuje djs hlavního pódia

06. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Karotte, Revis, Subgate, Adam Cloud, Pete Walk a Michael J se představí na hlavním pódiu druhého pokračování párty Ultrasonic, který se nově přesunul do pražského klubu Roxy. Přinášíme vám stručný profil každého z nich. Ultrasonic proběhne již tento pátek 7. 2. 2014.
Karotte
Tento extravagantní dj a producent je v posledních letech součástí prestižních eventů a festivalů jako je například Time Warp, Love Family park nebo The Revolution legendárního Carla Coxe. Na svém kontě má celou řadu releasů, které vyšly na labelech jako je Great Stuff, KNM nebo Break New Soil v rámci kterých spolupracoval například s Gregorem Tresherem, Paulem C nebo Danielem Sanchezem. Za zmínku stojí i jeho radio show Karotte’s Kitchen, která se vysílá každou středu na německém radiu Sunshine Live. Jeho strhující vystoupení jsou vždy okořeněna nespoutanou show, kterou očekávejte již tento pátek!

Revis
Zakladatel a rezident eventu Ultrasonic se pohybuje na naší taneční scéně již řadu let. Za tu dobu se tento charismatický dj díky svým setům zapsal do paměti nejednoho českého clubbera. V minulosti se představil s mnoha zahraničními umělci i tuzemskou djskou špičkou a svůj um ukázal také na domácích festivalech. Kromě toho zavítal i za hranice naší vlasti například na Slovensko nebo do Anglie, kam se chystá na svoje další vystopení i letos. Za zmínku rozhodně stojí i jeho promotérská činnost, kterou oživuje kulturu na poli domácí scény. Spolupracuje s několika agenturami, promotéry a kluby. Mimo svých eventů se podílí i na jiných tanečních akcích a je součástí nového českého projektu Code.

Revis

Subgate
Na domácí scéně působí od roku 2000. Za více jak třináct let si vybudoval silnou fanouškovskou základnu a kromě celé řady domácích eventů, mezi které patří například festivaly Mácháč, Svojšice, Cosmic Trip nebo halovky Citadela či Apokalypsa vystoupil i za hranicemi naší země. Jeho sound mohlo okusit publikum na Kostarice, Sri Lance, v Německu nebo na Slovensku. V minulosti supportoval taková jména jako je například Carl Cox, Kaiserdisco, Jay Lumen, Marco Bailey nebo Jon Rundell. Kromě vystoupení se věnuje i vlastní produkci a jeho muzika vychází na labelech nejen u nás, ale také v Mexiku, Španělsku, Itálii nebo Velké Británii.

Subgate

Adam Cloud
Adam Cloud na české taneční scéně působí již od roku 2000. Je jedním z předních představitelů nové generace DJs v České republice, což dokazuje i jeho časté angažmá na prestižních parties po boku světových jmen. Jeho sety se vyznačují především rytmem melodického, hutného, pulzujícího zvuku tech-housu s prvky deepu, progressive, ale i techna. Jeho mixy jsou propracované, mají vždy určitý vývoj, který je dán atmosférou party. Vždy se snaží, aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé. V současné době se angažuje v novém projektu CODE a stará se o svou rezidentní noc Techno Animals, která se pevně ukotvila na české taneční scéně.

Adam Cloud

Pete Walk
Dnes matador domácí elektronické scény, jehož jméno je spojeno s řadou prestižních eventů, na kterých hraje více než 15 let. Během svého působení hrál také vedle mnoha světových djských jmen. V posledních letech byl nejvíce ovlivněn vlnou deep house, tech house a moderního techna. Za zmínku stojí i pravidelné hostování na festivalu Mácháč.Pete Walk patří mimo jiné ke crew party Techno Animls.

PEte Walk

Michael J
Michael J, vlastním jménem Michal Janíček, datuje své počátky 5 roky nazpátek, kdy si pořídil první gramofony a začal pilně trénovat. První léta strávil především učením a seznamováním se s technikou jako takovou a hledáním se v muzice, kterou se bude prezentovat. Prošel si snad všemi styly od minimalu, přes řezavé zvuky electro housu až po techno. Díky seznámení se s Thonicem si ošahává cd playery a začíná poznávat pražskou scénu. Díky spolupráci s lMarcoSem se mu dostává pozvání do Itálie, konkrétně do klubu Altromondo. Ke konci roku 2009 se stává rezidentním djem známé prážské párty Starnight, která běží pod taktovkou MarcoSe. Díky tomu začal hrát v klubech jako jsou Havana, Prdel, Incognito a mnoho dalších. Rok 2010 je pro Michaela zatím tím nejúspěšnějším rokem v jeho dosavadní kariéře. Dostává příležitost zahrát si na výročním festivalu Mácháč 2010, kde byl hlavním hostem světoznámý švédský dj a producent Axwell. Útočištěm a domácím klubem se mu stává žižkovský Central Station, kde pořádá svojí noc pod názvem Drum Kit, která měla již řadu zajímavých hostů. Díky tomu dostává možnost prezentovat své sety na radiu Seejay a Dance radiu. Rok 2010 uzavírá velmi povedenou silvestrovskou afterparty v Retro Music Hall. V roce 2011 přichází asi největší úspěch dosavadního hraní a to konkrétně jako jediný čech na MAIN STAGE - PLEASURE ISLAND, kde i přes nepřízeň počasí vytvořil vynikající podívanou. Koncem roku 2011 se stává moderátorem pořadu Dj Time, který je pravidelně, každé pondělí od 19:00 na Seejay radiu. V roce 2012 se stáva spolumajitelem labelu FS Music Records, který vede s Michaelem C a Tibizou. Na počátku roku 2012 se stává rezidentním dj mejdanu Loony House, díky kterému si měl možnost zahrát po boku zvučných jmen jako Spartaque či Da Fresh a spousty dalších se do budoucna chystají.

Michael J

Druhou Deep House Stage budou hostit kvalitní česká jména jako Lumiere, Rob Smile, Tokátko a talenti, kteří mají co nabídnou a to Pert, Peter Costa a Mylo!

Více informací v události: facebook.com/events/646741525345471/

Dodal: Radek Šnirc, dj Revis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ULTRASONIC - KAROTTE

Pátek 7. 2. 2014
Vstup: 150 - 250 Kč
Vystupují:
KAROTTE (DE), REVIS, SUBGATE, ADAM CLOUD , PETE WALK, MICHAEL J, ROB SMILE, TOKÁTKO, MYLO, PETER COSTA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika