Druhý report z Paul Van Dyka

Druhý report z Paul Van Dyka

31. 05. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (1)
Paul van Dyk si ani ne po roce opět přijel zahrát do České Republiky a jako vždy to stálo za to. Po úspěšném Mácháči se všichni obdivovatelé trancu v pátek nahrnuli do T – Mobile Areny. Od této akce každý očekával hodně a s potěšením můžu říct, že PVD nezklamal.
Kromě nejlepšího DJe planety zde také vystoupila elita taneční hudby jako Michael Burian, Lucca, Steve Angelo, Joseph Armani a Milo Moretti. Prostě pařba jak má být!

Při příchodu k T – Mobile Aréně jsem se trochu zhrozila, fronty čekající na vstup do haly byly nekonečné a ještě ke všemu nám krásně pršelo. No ale každý si raději počkal než aby přišel o jednu z nejlepších indoor parties roku. Uvnitř se to nijak nelišilo, kupodivu… tisíce lidí už vzrušeně očekávaly tříhodinový set hlavní hvězdy.Ve srovnání s návštěvností Transmission, by jste si zde před týdnem připadali jako na obyčejné diskotéce, kam se přijde pobavit jen pár lidí. PVD vyhrává na celé čáře, protože dokáže nalákat neuvěřitelné masy lidí.

paul van dyk

Paulův set začal neobvyklým stylem, atypickým pro tuto hvězdu. Ale po pár minutách to přišlo – trance jak má být, jaký známe a zbožňujeme.Jako první ze známých songů zazněl Crush. Tahle skladba roztancovala i jinak nikdy se nepohybující osůbky. Ale tři hodinky nepřetržitého pohybu dalo docela zabrat! Vedro a ohně, které prošlehávaly na podiu okolo Paula byly fakt síla. Součástí této noci byla i módní show proslulé značky Adidas, která zakončila spolu s Paulem jeho set, a to neustále se opakujícím jedním tanečním pohybem, který předváděli krásní mladíci a mladice v značkovém oblečení. No nekup to!

paul van dyk

Sám PVD tvrdí, že na každé pátry hraje vždy rozdílnou muziku, podle atmosféry, která panuje na daném místě. V Praze to opravdu mistrně vystihl. Chvílemi to vypadalo, že skrze svou hudbu dokázal „zfanatizovat“ celou arénu, která se vyloženě utápěla v jeho rytmech. Což dokazovala hlavně poslední písnička – For an angel, která vyburcovala (i po třech hodinách) úplně každého. Všichni začali tleskat do rytmu a tancovat. A to nejen první řady, ale úplně celá hala!

paul van dyk

PVD se nevěnuje pouze hraní, ale je také producentem, držitelem Oscara za soundtrack, atd. Tyto zkušenosti mu jistě napomohly k vytváření neuvěřitelné atmosféry během setu, kterou nedokáže vyvolat žádný jiný DJ.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

05. 06. 2006 | 21:55:37
+0 | -0
PVD je hustej o tom ani po tom.....myslim,že tohle nepotřebuje ani žádný komentář ,byla to pařbička jedna z nej co sem zažila :O)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika