Reportáž z koncertu  Debbi v Akropoli

Reportáž z koncertu Debbi v Akropoli

19. 02. 2014  |  Autor: Nicola  |  Komentáře (0)
Valentýnský program mohl být pro každého jiný. Zamilovaní ho trávili ve dvou, Bridget Jones ho nejspíš sabotovala s kamarády nebo lahví vína a cigaretou, no a fanoušci české zpěvačky Debbi mohli valentýnský večer strávit přímo s ní, v Paláci Akropolis. Oblíbený žižkovský klub si zpěvačka zvolila jako místo, kde pokřtí své akustické album G2 Acoustic Stage.
Začátek koncertu byl avizovaný na 19:30, ale jak už je v naší zemi zvykem, i vystoupení folkové kapely Jelen začalo s nepatrným skluzem. Nutno podotknout, že pořadatelé při výběru předkapely Jelen měli šťastnou ruku. Rozverná parta doprovázená akordeonem, akustickými kytarami s pozitivně působícím frontmanem Jindrou Polákem, který odzpíval melancholicky laděné texty takovým stylem, že místo skákání z mostu, byste raději poskakovali do rytmu harmoniky. Prvním hostem večera se tak stala Kateřina Marie Tichá, která si s kluky střihla jejich společnou píseň Tančíme spolu.

Řada hostů se také vystřídala na podiu s Debbi. Zpěv mají Khalovi v rodině, během koncertu na stage několikrát přiběhla sestra Debbi, Jackie. V duetu se svou známější sestrou rozhodně nijak nezaostávala. Právě naopak, její jemnější, přesto dostatečně silný hlas, skvěle doplňoval lehce chraplavý a drsnější hlas Debbi. Nemohl chybět ani český rapper Lipo, který s rudovlasou hvězdou večera natočil skladbu Ležím v Tvé blízkosti.
 

Už dříve samotná zpěvačka a management kapely prohlásili, že druhá deska, Love, Logic & Will, bude serioznější, ne tak rozjařená jako její prvotina Touch The Sun. Rozdíl skladeb mohli návštěvníci sami porovnat na koncertě. Kontrastem k bezstarostné letní písničce Touch The Sun mohla ten večer klidně být vážnější, procítěnější You Take Me There. Během večera zazněly i cover verze, Debbi svým nízko položeným tónem hlasu skvěle podala písničku Stay od Rihanny a koncert zakončila skladbou Someone Like You.

Sama zpěvačka během koncertu vypadala velmi spokojeně, vyrovnaně a svou pozitivní náladu předávala publiku, které jí oplácelo svým potleskem a podporou.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEBBI

Pátek 14. 2. 2014
Vstup: 17 - 190 Kč
Vystupují:
DEBBI - křest CD a DVD
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika