FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Votvírák bude i o hip hopu

Votvírák bude i o hip hopu
03. 03. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Votvírák a rap je silný kombo. Kope jak Bruce Lee, mlátí jak
Muhammad Ali a kouše jak Mike Tyson. Každej rok na vás čeká gang šampionů. A co na tom, že jeden je váha muší a jinej neporazitelnej tank těžký váhy. Každej rok je to přehlídka. Gala představení. Odraz všech směrů, co se na scéně objeví, tvrdí Affro, dramaturg Hip Hop Stage.
TLUSTEJ KÁRL
Kárl je těžkotonážní kolos. Buřt. Kárl nakládá. Má to styl, má to vtip, a i když rozhodně není běžcem na dlouhé tratě a s dechem dlouho nevydrží, je to prostě HEAVY.
 

MOOZA
Talent. Před rokem předváděl nadějnou, ale těžce dětskou porci. O rok později se „zasloužilým umělcům“ začíná potit pleš. Pravděpodobně máme tu čest s týpkem, který bude záhy udávat tempo. Zatím se můžeme jen bavit, neriskujeme nic. Vždyť tomuhle klukovi z Písku je teprve 15. Co bude dávat ve dvaceti?

ANDROID ASTEROID
Parta virtuózních muzikantů umí hrát snad i v nástrojovém obsazení hřeben, vozembouch a luk. A se stejnou vášní zbožňují samplování. Je to parta snílků, kteří se toho nebojí.

TAFROB
Brněnský patriot kdysi pomáhal domácímu fandovi objevovat fenomén freestyle battle. Chvíli mu trvalo, než se vydrápal ze škatulky. O pár let a čtyři alba později už Tafrob nemusí nikomu dokazovat, že „umí víc než freestylovat“. To už totiž dávno dokázal. Freestyle battly utichly, skills a charisma stejně jako řev publika zůstaly.

SMACK
Tenhle týpek ze Strašnic plive rýmy jak drak. Není ztracený ve změti událostí, hozený do víru osudu, co čeká, „jak to dopadne“. Řídí dění. Řídí tok energie jak usměrněný tok elektronů.

STRAPO & DJ Spinhandz
Jiskra v oku. Velice propracovaná MC/DJ show s DJ Spinhandzem napojená přímo na páteř klasického hiphopového odkazu. Bezmezné nadšení. Přirozené charisma a uvolněnost, až to všechno vypadá, jako by to byla samozřejmost a šlo to samo. Chyběl kousek a Strapo, jeden z největších talentů, svůj talent promrhal a Majk na hřebík pověsil. Nechybělo moc a o Strapovi už bychom mluvili jen v dobrém a na výročí chodili s kytičkou. Zlomilo se to a nebylo to jednorázové vítězství v bitvě, on vyhrál celou válku. Ať žije Strapo!

Festival Votvírák není s výčtem účinkujících zdaleka u konce. Přestože velmi lukrativní část programu Hip Hop Stage doplnila v line-upu festivalu už taková jména jako: CHINASKI, TATA BOJS, NO NAME, MANDRAGE, VĚRA ŠPINAROVÁ, DESMOD, ŠKWOR, SKYLINE, DYMYTRY, STO ZVÍŘAT, VYPSANÁ FIXA, KRUCIPÜSK, VISACÍ ZÁMEK, ARAKAIN, ADAM MIŠÍK, PRAGO UNION nebo EKTOR,  jsou zlaté střely tajemstvím dramaturgů festivalu!

Dodal: Martina Jablanovská

VOTVÍRÁK

Pátek 13. 6. 2014 až Neděle 15. 6. 2014
od 140 Kč v předprodeji
Vystupují:
CHINASKI, TATA BOJS, NO NAME, MANDRAGE, VĚRA ŠPINAROVÁ, DESMOD, ŠKWOR, SKYLINE, DYMYTRY, STO ZVÍŘAT, VYPSANÁ FIXA, KRUCIPÜSK, VISACÍ ZÁMEK, ARAKAIN, ADAM MIŠÍK, PRAGO UNION, EKTOR a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |