Privilege Ibiza partnerským klubem soutěže burn Residency

Privilege Ibiza partnerským klubem soutěže burn Residency

13. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vzhledem k tisícům soutěžících z celého světa lze bezpečně říci, že letošní ročník burn Residency 2014 je skutečně v proudu! Jako přípravu svých finalistů na životní styl superstar nabízí burn Residency nastupujícím talentům jedinečnou příležitost vystupovat celé léto v některém z nejprestižnějších klubů na Ibize.
Jsme hrdí, že můžeme vyhlásit Privilege Ibiza jako partnerský klub soutěže burn Residency 2014!

Jak lépe zahájit kariéru budoucí DJské superstar, než získáním angažmá v největším světovém klubu? S neuvěřitelnou kapacitou 10 000 osob drží Privilege oficiální rekord jako největší klub na světě. „Privilege je hudebním měřítkem v průmyslu klubového a nočního života. Máme tři prostory, včetně hlavního sálu s DJským mixážním pultem uprostřed bazénu, čtrnáct barů, obrovský sál s kupolí a několik míst s venkovními terasami a zahradami“, vysvětluje s hrdostí Pat Quinteiro z Privilege.
 

Není jednoduché řídit tak ohromný klub, ale tým Privilege zvládá tento úkol již 20 let. Tajemství jeho úspěchu je v konsistentnosti, jakož i v náklonnosti, které nabízí svým fanouškům. DJ, který získá angažmá v klubu Privilege, bude pracovat s někým jako Tiesto nebo Armin van Buuren, kteří oba v Privilege v minulosti vystupovali. „burn Residency je pro náš klub velmi důležitá, protože stále hledáme nové talenty. Je to skutečně situace výhodná pro obě strany.“

Pro nastupující DJe, kteří chtějí uspět v konkurenčním prostředí elektronické taneční hudby, má Pat několik cenných rad. „Autentičnost je jednou z nejdůležitějších věcí, protože DJing není pouze o hraní z desek. Je důležité se stále zlepšovat a udržovat si jasnou mysl. Musíte mít dobrou koncepci toho, co hrajete, a vědět, jak působit na svoje fanoušky.“ Podle ní je to také jedno z tajemství, jak vytvořit ideální party: „Nejlepší party jsou ty večery, kdy se spojí DJ a publikum. Když cítíte, že společně vytvářejí jedinečné momenty.“

Těšíme se na mnohem víc takových jedinečných momentů v Privilege v roce 2014 a na to, že je strávíme společně. Vydejte se s námi na cestu a zúčastněte se burn Residency!

Dodal: Martin Kučera, Lavo Productions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BURN RESIDENCY

Pátek 2. 5. 2014
Vstup: od 150 Kč v předprodeji
Vystupují:
Daniel Sanchez (SP/NL), Subgate, Pompeiy, Sabiani, Denes Toth, Tokatko, Zuzka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika