Gancher&Ruin headlinery Bassinfection

Gancher&Ruin headlinery Bassinfection

14. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
11. dubna se v brněnské tovární hale Zbrojovka uskuteční 13. ročník Bassinfection. Těšit se můžete na 5 stylově rozmanitých pódií - drumandbass, jungle, hiphop, dubstep, world music či electroswing. Přinášíme vám profil headlinerů Gancher&Ruin, kteří vystoupí s hardcore setem na hlavní stage.
GANCHER & RUIN (Prspct / RU)
Dvojčata Dmitry a Alexey Goncharenkovi byli od samotného začátku nažhavení a odhodlaní vstoupit do světa drumandbassu tak rychle, jak to jen šlo. Prvním čím šokovali, byl věk (15), dj mixy kam se podíváš a celkem rychle zvládnuté základy tvorby. Následovalo chrlení nové a nové produkce, první releasy a první velká hraní. Bratři Goncharenkovi vletěli na scénu jako raketa a prohání se po ní už bezmála 8 let bez zastavení.

GANCHER & RUIN

Tomu všemu ale předcházelo experimentovaní s jinými hudebními styly už od 12ti let. Po třech letech se Gancher osamostatnil a začal s drumandbassem. Z počátku byli inspirováni jmény jako Technical Itch, Dylan, Audio, ale nakonec si našli svůj vlastní zvuk. Po dvou velkých deskách na labelech Melting Pot s "Paranoia" a na Filthy Sanchez s "Bad Mad Cat" se opět dali s bratrem dohromady. V té době je pod svá křídla vzal Cooh a postupně se stali nedílnou součásti techno, industrial a hard drumandbassu a v posledních letech i hardcore scény. Oba jsou taktéž jedněmi z průkopníků crossbreedu.
 

Po deskách a EPs na respektovaných labelech Subviolance, PRSPCT a Position Chrome, se koncem roku 2013 přidalo k jejich zářezům i debutové album "The Atmosphere Of Destruction" na Yellow Stripe. Album je jakýmsi završením jejich prací za posledních několik let a najdete zde to nejtvrdší z dílny Gancher & Ruin, vše přes hardcore, crossbreed až po drumandbass.

Díky tomu, že se na scéně vyskytují tak dlouho, i přes jejich nízký věk, jejich vystoupení jsou plná energie a komunikace s publikem. To je taky jeden z faktorů, díky kterým se stali rezidentmi hned několika velkých eventů a dostali se až k pořádání Therapy Sessions a PRSPCT party ve své domovině, v ruském St. Petersburgu.

Na BASSINFECTION dorazí ďábelská dvojčata představit zbrusu nové album HELLTRAP, takže se 11. dubna opravdu máme na co těšit!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1416519321920089

Dodal: Va.czech
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSINFECTION

Pátek 11. 4. 2014
Vstup: 250 - 350 Kč
Vystupují:
EVOL INTENT (Evol Intent rec. / USA), GANCHER & RUIN (Prspct / RU), MEFJUS (Neosignal / AT), SUBTENSION (Renegade hardware / SK), METHLAB DJ (Methlab agency / UK), KILLA & DOOX (Wenkow sound), MERCUR (Bassinfection), VACZECH (Bassinfection), NANCI & PHOEBE (Congo Natty Bass / UK), DJ SNUFF (Congo Natty Bass / UK), CHANGING FACES (Liquicity / SK), PIER (Redrum crew), HELMUT (Redrum crew), ELPECHO (Bassinfection), NTKZ (Bassinfection), MC LOGIC (The Peoples Army / UK), DJ SNUFF (The Peoples Army / UK), SIDE 9000 (Owntempo rec.), DON PEDROPOULOS (142 bpm), PARABOT (Pohon crew), CIMBÁLOVKA VERONICA, MAX W. (Electro Swing Bohemia), DR. BALKAN (Bassta fidli crew), OREA (142 bpm), DUBOISE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika