Narozeninový Upstream v brněnském Perpetuum

Narozeninový Upstream v brněnském Perpetuum

17. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tuto tiskou zprávu bych chtěl pojmout jako osobní pozvánku na tento mimořádný díl narozeninového Upstream. Nebudu psát zbytečné věci kolem. V březnu se dožívám zajímavého životního jubilea a chtěl bych tento akt oslavit spolu s vámi a hudbou, která je mi blízká.
A proto jsem rád, že mé pozvání přijal člověk, kterého si hudebně velice vážím a jsem rád, že jako jeden z mála zůstal svůj. A proto „best progressive sound from Slovakia“ TOMAS HAVERLIK. O tomto člověku už jsem v minulých dílech prozradil dost, tak snad jen jeden malý drb. Tomáš se v květnu žení a tak hodně štěstí v tom novomanželském levelu!

Jako další přijal pozvání můj dlouholetý kamarád, který je světu znám jako VYRYS. S Michalem se znám už dlouho a kromě vzájemného přátelství se shodneme hlavně hudebně a to už od samotného začátku. Pamatuju si, jak mě oslovil při mém, jednom z prvních, hraní v Brně a od té doby jsme s trancem zažili spoustu skvělých zážitků. Od navštěvování různých parties, spolupráci na klubovce E-motion až po společné vystupování v b2b mixech. Na Michala si dovolím jeden malý drb též. Dělal téměř všechny rozhovory s headlinery na akcích E-motion a Upstream a musím říct, že na to má opravdu talent. Vždy to bylo moc příjemné počtení. Jako první vás společně uvedeme do progressivních vod s kapkami melodické trance music.

V neposlední řadě bych se vám představil i já sám. O sobě jsem toho prozradil taky dost, ale napadá mě, že bych mohl zavzpomínat, jak jsem se vlastně dostal k trancu. Bylo to na střední škole. Šel jsem jednou ze školy na autobus a procházel jsem městem. Najednou jsem z projíždějícího auta z otevřeného okénka slyšel něco, co mě zaujalo. Rytmická melodická hudba. A tak jsem pátral a pátral, co by to mohlo být. Koupil jsem si tenkrát 2CD psytrance, což bylo hodně blízko. Později dovezl kamarád z Anglie CD Euphoria a to už bylo ono. Pak následovaly první taneční party, Elektromajk, Paul van Dyk a další. A takhle to vše začalo. Rád bych si s vámi na ta léta zavzpomínal svým mixem, který odehraju jako poslední a nazval jsem ho jednoduše… „back to trance“.

Chtěl bych vás všechny pozvat na tuto hudební oslavu. Přijďte s námi zapařit v sobotu 22. března do brněnského klubu Perpetuum a vychutnejte si to nejlepší z progressive a trance! Těšim se na Vás! Nejsme mainstream, jsme UPSTREAM!

Dodal: STEPAN BRUCK
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UPSTREAM

Sobota 22. 3. 2014
Vystupují:
Tomas Haverlik (SK), Stepan Bruck, Vyrys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika