FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Defqon.1 - král mezi festivaly

Defqon.1 - král mezi festivaly
19. 03. 2014   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
V záplavě tvrdších festivalů je jen jeden festival, který je korunovaným králem džungle. Díky více než 200 umělcům, 14 stagím a 3 dnům párty, je Defqon.1 opravdovou Mekkou tvrdých stylů. Čtěte dále a dozvíte se další důležité informace o letošním Defqon.1.
Skvělá zpráva pro příznivce festivalu Defqon.1! Festival se oproti loňskému roku opět vylepšil. Tradičně se můžete těšit na třídenní festival. Pokud si chcete zařídit dovolenou a vyrazit na jeden z nejvyhlášenějších festivalů, tak směle do toho, myslím si, že teď je ten správný čas vše řešit, než se příští sobotu rozběhne předprodej.

Tvůrci sestavili program, díky kterému bude vaše srdce bít rychleji. "Zastoupení tvrdších stylů taneční hudby" nikdy nebylo tak nabité, jak bude nabitý letošní line-up! Ve skutečnosti, bude letos nejrozsáhlejší line-up v historii festivalu. Ještě ale nezadržujte dech, line-up bude zveřejněn až tento čtvrtek - 20. března.

Hymnu pro letošní vydání má na svědomí belgický Coone. Track nese název Survival of the Fittest, stejně jako letošní podtitul festivalu. Poslechněte si, jak zní.
 

Kromě již tradičních stagích, se letos představí čtyři nové stage, které se budou dotýkat všech hranic tvrdších stylů. Indigo bude místem, kde si všichni RAW hardstyle „junkies“ užijí své kopance. Ti, kteří to mají rádi rádi rychle a zběsile mohou uspokojit své potřeby na Yellow stage. Bude vzkříšena Brown stage s její freestyle programem! Pokud máte chuť na hard break, tak Green pro vás bude jako stvořená.

Tento festival se vyznačuje svými jedinečnými okamžiky: Rozehřejete se úderem osmé hodiny večer na páteční části "The Gathering". Sobotní část proběhne jako již tradičně od jedenácti do jedenácti s klasickou "The End Show". Celý víkend bude korunován nedělní "The Closing". Letos se představí zbrusu nový moment: "POWER HOUR". Nenechte si ho tedy ujít v sobotu odpoledne v šestnáct hodin na RED stanu. Očekávejte víc, dělejte víc, víc dostanete!

Defqon.1 je jedním z nejvýznamnějších festivalů v Holandsku vůbec. Už jenom toto tvrzení potvrzuje fakt, že lístky na tento festival v minulých letech byly vyprodány za necelou půlhodinu. Festival bude probíhat opět v destinaci Biddinghuizen. Ta se nachází v rozumné dojezdové vzdálenosti od Amsterdamu. Připraveno bude celkem čtrnáct hudebních pódií. Těšit se můžete na tři dny zábavy!

I letos budou k dispozici pro návštěvníky dva druhy vstupenek:

Sobota - jednodenní vstupenka 70€
V sobotu 28. června od 11:00 do 23:00 se ve 14 stanech plné tvrdé elektronické hudby pojede na plný plyn a se vším všudy co k tomu patří. Těšit se můžete na vynikající hudební doprovod, skvělé dekorace, upravené prostředí a dokonalou holandskou organizaci. Samozřejmě nebude chybět tradiční zakončení festivalu obrovským ohňostrojem spojeným s laserovou show - The End Show. Sobotní vstupenku můžete kdykoliv vylepšit za příplatek na celovíkendovou!

Od pátku do neděle – víkendová vstupenka 105€
Díky tomuto lístku můžete na festival přijít již v pátek 27. června na The Gathering (20.00 -01.00). Po náležitém odpočinku z prvního večera samozřejmě máte možnost vstupu i na sobotní část festivalu, která proběhne v čase od 11:00 do 23:00 hod s tradiční The End Show. V noci ze soboty na neděli, budou ještě k dispozici pro návštěvníky festivalu, kteří budou mít dostatek energie, dva stany (Blue a Orange) s  festival after-hours. Po náležité přestávce proběhne závěrečná nedělní část festivalu - The Closing! (S rozšířenou vstupenkou můžete dorazit na festival, kdy budete chtít.) V rámci tohoto lístku máte možnost přespání v Defqon.1 Camping městečku se svým vlastním stanem!

V tuto chvíli se zcela určitě jedná o největší a nejdelší formu festivalu v historii. Očekávejte hodně speciálních vystoupení, extra dlouhé DJ sety od známých tváří ale i od nových umělců. Připravte se na energický a zábavný víkend.

Rozšířené vstupenky a doplňkové cestovní balíčky ve všech kategoriích (pro ty, kteří chtějí na festivalu trochu více luxusu) se začnou prodávat v sobotu 29. března. Vstupenky na sobotní program se budou prodávat v ten samý den, úderem 13 hodiny. Předprodej vstupenek bude pouze skrz stránky Q-dance.nl.

Zájemci, kteří by se chtěli zúčastnit festivalu, by ve vlastním zájmu měli sledovat stránky Q-dance.nl, kde budou uveřejňovány informace týkající se festivalu. Dění kolem příprav festivalu můžete dále sledovat na Facebooku a Twitteru.

Společná výprava na Defqon.1
Na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží pořádáme opět výpravu. V současné době je malý mikrobus pro 15 osob obsazen z poloviny. V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na Defqon.1 2014, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net.

https://www.facebook.com/events/464505180321577/
DEFQON.1 (NL)

DEFQON.1 (NL)

Pátek 27. 6. 2014 až Neděle 29. 6. 2014
vyprodáno
Vystupují:
The Gathering, Coone, Isaac, Ran-D, Wild Motherfuckers, Wildstylez, Ruffian, Dither, Dr Phunk, Gizmo, Kasparov, Kutski, Pandorum, Axys, Atmozfears, Audiofreq, Bass Modulators, Coone, Crypsis, D-Block & S-te-Fan, Geck-o, Max Enforcer, Noisecontrollers, Psyko Punkz, Zatox, B-Freqz, Villain, Amada, Amnesys, Art of Fighters, DaY-már, Drokz, Endymion, Evil Activities, Furyan, Kasparov, Korsakoff, Miss K8, Neophyte, Ophidian, Panic, Partyraiser, The Viper, Tieum, Jeff, Alpha², B-Front, Deepack, Digital Punk, Exit Mind, Festuca, Frequencerz, High Voltage, Jack of Sound, Thera, Titan, Minus Militia, Adrenalize Denmark, Code Black, In-Phase, Rebourne, Sound Rush, Stephanie, Sylence, The Prophet, Wasted Penguinz, Waverider, The Pitcher, Armageddon Project, Base Alert, Bass-D, D-Passion, Hamunaptra, Meagashira, Promo, Sequence & Ominous, The Viper, Vince, Da Mouth of Madness, Black Sun Empire, Broken Note, Cooh, Deluge of Sound, Genetix, Lucy Furr, The Outside Agency. War is inevitable, Tjek, Davoodi, Dirtcaps, Dr Phunk, Dr. Rude, Giocatori, Kutski, LNY TNZ, Mark with a K, Ruthless, Weslo, Chucky, Advanced Dealer, Aztech, Electronic Vibes, Noisecult, Nutralizers, Proto Bytez, Pulserz, Recharge, Your-On, Axys, Alex Kidd, DaY-már, Noize Suppressor, Sequence & Ominous, Tartaros, The Geminizers, The Machine, Shizzler, Aeros, Artifact, Blackburn, Dark Pact, Deetox, Degos & Re-Done, Delete, Prefix & Density, Solutio, The Geminizers, The Machine, Warface, Winnaar contest, K96, Livid, Balistic, Deepack, Gary D, Tatanka, Technoboy, Tuneboy, Zenith, Da Syndrome, Akira, Bart Hard, Cardiak, Chem D, Dr. Peacock, Goetia, Sandy Warez, Noisekick, Ak-Industry, Deathmachine, Dither, Fracture 4, Hellfish, Krauser, Mindustries, The DJ Producer, Dolphin, Meander, N-Vitral, Rotator, A*S*Y*S, ACTI, Alex Kidd, Argy, ATMO, Donnie Darko, Luca Perra, S1ngular, Subkilla, Winnaar contest, D Slovenia, Darkraver, Endymion, Murdarah, TNT, A² All Stars, Ruffian, Activator. Chain Reaction. E-Force. Goliath. Hard Driver. Luna. Outbreak. Phuture Noize. Radical Redemption. Tatanka, Phrantic, DV8, Angerfist, AniMe, Evil Activities, Mad Dog, Meccano Twins, Tha Playah, Wasted Mind, System Shock, The Sickest Squad, Unexist, Jeff, Bountyhunter, Buzz Fuzz, Critical Mass, Darkraver, Dione, Franky Jones, Human Resource, Mental Theo, Dune, MD&A, Uzi, Da Mouth of Madness, A-lusion, Audiofreq, Da Tweekaz, Dillytek, Energyzed, Neilio, Outlander, Shockerz, Toneshifterz, Alpha², Davide Sonar, Jones, Scope DJ, Toyax, Da Syndrome, Embrionyc, Li-z, Stefan ZMK, Stormtrooper, Tripped, Khaoz engine, Waldhaus, No-iD, Bold Action, Dirtcaps, Eyoung, Geck-e, Les Tronchiennes, Adaro, Brennan Heart, Frontliner
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |