FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nový plzeňský festival Puppet Rock 2014

Nový plzeňský festival Puppet Rock 2014
31. 03. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V pátek 25.7.2014 odstartuje v plzeňském Plaza parku zbrusu nový festival, který svou rozmanitostí zaujme zajisté nejednoho diváka. Pořadatelé se již nyní pyšní jmény jako Dubioza Kolektiv nebo Goran Bregović & Wedding and Funeral Band.
Celý festival bude rozdělen do hudebních bloků. Pátek je věnován electro music a sobota punku, rocku a metalu, neděle je dnem world music. Pořadatelé se již nyní pyšní jmény jako Dubioza Kolektiv nebo Goran Bregović & Wedding and Funeral Band. Z českých seskupení bude mezi headlinery zajisté patřit SKApela Sto Zvířat!

Goran Bregovic
Podívejte sena fotky z koncertu Goran Bregović & Wedding and Funeral Band.

Multižánrovost tohoto festivalu a rozdělení dnů do příslušných stylů nabídne návštěvníkům zajímavé formace zahraniční i české hudební scény. Pořadatelé vybírali pečlivě kapely, které jsou známé svými vystoupeními plnými energie a optimismu. Můžeme se těšit na vystoupení Pipes and Pints, kteří v čele s charismatickým zpěvákem Mikem předvedou, jak vypadá pravý český, anglicky zpívaný punk. Už tradičními punkovými kapelami se v Čechách stali N.V.Ú. a Houba, proto ani ti nebudou na Puppet Rock Festivalu chybět. Slovenskou scénu zastoupí mladá nadějná kapela Fishing Strip a ze sousedícího Polska přijede legendární Coma či Leniwiec.

dubioza Kolektiv
Fotky z koncertu Dubioza Kolektiv.

Již zmíněnému electro dni bude zajisté vévodit belgické trio The Subs s novou deskou Hologram nebo Optimo Espacio – duo JD Twitch a JG Wilkes, kteří byli v roce 2013 nominováni na nejlepší DJs Spojeného království. Něžné pohlaví pak zastoupí Miss Electric. Ta do Plzně zavítá z Rakouska. O něco blíže to bude mít Barbora Domalípová - alias Mcj BaSSbaraS, rodačka z Karlových Varů.

Další kapely budou postupně odtajňovány na oficiálních facebookových stránkách i na webu festivalu.

Festival se také zaměří na péči o životní prostředí. Pivo se bude natáčet do speciálních vratných kelímků s autentickým designem. Řidiče jistě potěší parkování pro prvních sto aut zdarma. Ale pozor, nutností je plně obsazený vůz, festival totiž podporuje spolujízdu.

Puppet Rock Festival stále hledá dobrovolníky, kteří se budou chtít zapojit do příprav festivalu. Pokud se chceš stát součástí organizačního týmu, na oficiálních stránkách vyplň formulář a zkus své štěstí.

Festivalový pas je možné zakoupit v předprodeji již za 599,- Kč (limitovaný počet 1 500 kusů). Jednodenní vstupenky pak za 299,- Kč. Lístky jsou k dostání v předprodejních sítích Eventim a SMS Ticket anebo na stránkách festivalu.

Více informací na www.puppetrockfestival.eu

Dodal: Jitka Šnajdrová

PUPPET ROCK (ZRUŠENO)

Pátek 25. 7. 2014 až Neděle 27. 7. 2014
Vystupují:
Goran Bregović & Wedding and Funeral Band (BA), Dubioza Kolektiv (BA), The Subs (BE), Optimo (Espacio) (SCO), Coma (PL), DJ Yoda (UK), Puppetmastaz (GE), Leniwiec (PL), Sto Zvířat (CZ), Pipes and Pints (CZ/US), DJ Kayper (UK), Houba (CZ), Sal y Mileto (EC), N.V.Ú. (CZ), V3Ska (CZ), Skarbone 14 (BE), Fishing Strip (SK), The Electric Ducks (FR), Streetmachine (CZ), Coffeeshock Company (AT), Miss Electric (AT), Rock Da Pop (BE), Raggaravane (BE), ISUA (CZ), Dawnbreath (BE), wHAT'S yOUR fAVORITE nUMBER? (CZ), Mcj BaSSbaraS (CZ)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |