Timewriter a Terry Lee Brown Jr. ve 2. patře

Timewriter a Terry Lee Brown Jr. ve 2. patře

07. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 11.4. se odehraje v Klubovně 2.patro noc s podtitulem Plastic City Night, která je součástí úspěšného konceptu Meeting Point djské dvojice Manio a Fatty M. Na dubnový díl dorazí dva exkluzivní hosté z německého labelu Plastic City, deep house matadoři The Timewriter a Terry Lee Brown Jr.
Oba již u nás několikrát vystupovali, toto však bude poprvé, kdy je budete mít šanci vidět spolu, a navíc v back 2 back setu! Čeká vás noc plná atmosférických zvuků a melodií, podpořených hutnými a propracovanými beaty, kterou byste si neměli nechat uniknout! Klub bude navíc speciálně pro tuto příležitost obohacen sound systémem Funktion One od Vice Audio, který zesílí váš zážitek na maximum.

Vstupenky v předprodeji můžete zakoupit přímo v klubovně 2.patro na baru za cenu 200,- Kč za kus. Ale pozor! Otevřeno mají pouze večer - ve čtvrtek (19.00 - 02.00), pátek a sobotu (20.00 - 04.00).
 

The Timewriter
Jean F. Cochois aka The Timewriter, ikona německé deep house music, započal svou kariéru již v roce 1994 vydáním svého prvního singlu "Soul Strut" na legendárním labelu Plastic City, na kterém vydává dodnes. Na kontě má celkem šest úspěšných alb (Lettrs from the Jester, Jigsaw Pieces, Diary of A Lonely Sailor, Paintbox, Soulstickers a Tiefenschon) a spoustu skvělých kompilací, singlů a remixů včetně dnes už legendárních kompilací Deep Train. Asi největší průlom zaznamenalo právě druhé, doslova nadčasové album "Jigsaw Pieces," které Timewriter dotáhnul k dokonalosti a představil na něm skladby s úplně novým, dosud neslyšeným zvukem. Respektovaný britský hudební magazín Muzik jej označil slovy "tohle je opravdová soul music 21.století, vyhýbající se všem klišé a přeplněná magickými emocemi." Nicméně všechna Timewriterova alba rozhodně stojí za poslech, a to včetně těch, které vydal pod svým druhým pseudonymem - Jean F. Cochois na labelu Mole Listening Pearls.

Jako DJ byl Timewriter rezidentem slavného Cocoon klubu, patřícího Svenu Vathovi, a pravidelně vystupuje v nejlepších klubových destinacích po celém světě. Jeho vystoupení jsou vždy kosmickým zážitkem a charismatický a vždy usměvavý sympaťák The Timewriter bude 11.dubna velmi vzácným hostem akce Meeting Point.

Terry Lee Brown Jr.
Norman Feller aka Terry Lee Brown Junior - věrný Timewriterův kolega, který je považován za jednu z největších ikon stylu tech-house, započal svou DJ kariéru již v pionýrském roce 1989, tedy na úplném začátku éry house music. O pár let později, v roce '94, se rozhodnul začít se věnovat vlastní produkcí na plno, a následovalo několik skvělých singlů a jeho první, giganticky úspěšné album "Brother for real," které se umístilo v hitparádě britského časopisu Muzik mezi 10 nejlepšími deskami roku '96 vedle takových jmen jako DJ Shadow, Fugees, Underworld a Faithless. Chicagská legenda Marshall Jefferson tenkrát pochválil Terryho slovy "He is god." Poté následovala další dvě stejně úspěšná alba "Chocolate Chords" a "From Dub Till Down," kterými Terry potvrdil své producentské kvality a proslavil se po celém světě. Mezi jeho další počiny patří alba Karambolage (2006), Softpack (2008) a nejnovější Labyrinth (2010), které vydal všechny - stejně jako Timewriter - na domovském labelu Plastic City. Jeho styl je - podobně jako u Timewritera, označován jako atmosférický deep tech-house sound, plný kosmických zvuků, doplněných o propracovanou rytmiku, což jej činí doslova nezaměnitelným.

Terry Lee Brown

Jako DJ vystupoval za dobu své kariéry již na všech světových kontinentech v celé řadě populárních klubů a na mnoha festivalech. Spolu s Timewriterem tvoří skvělý tým, který nikdy nenudí a pokaždé přivede publikum na vrchol blaha.
 


Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
The Timewriter & Terry Lee Brown Jr. (Refine, Plastic City, Ger), Manio & Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika