Plastique je v červnu 2x

Plastique je v červnu 2x

07. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rádi bychom Vás upozornili, že na populární Plastique party v klubu Radost FX budete moci v červnu zajít 2x.
Jako vždy třetí pátek v měsíci, tedy 16/6/2006, se můžete těšit na jeden z nejpopulárnějších světových electro projektů dvojici COBURN (Great Stuff, UK), ve středu 28/6/2006 jsme si pro Vás pak připravili PLASTIQUE DE LUXE edition, na které jako dj zahraje baskytarista fenomenální kapely NEW ORDER - PETER HOOK!!! Na obou akcích bude LÓreal Professionel prezentovat svůj PLASTIQUE LAB. 16/6 se představí salon BLOW hairdressing a na akci s PETEREM HOOKEM ta nejlepší z nejlepších - PETRA MĚCHUROVÁ!

plastique

COBURN.
Tim Healey a Pete Martin se stali celosvětově úspěšnými především poté, co jejich masivní hit "We Interrupt This Programme" zařadila automobilka Citroen do své kamapně na vůz C1. Skladba se tak stala jednou z nejhranějších skladeb minulého roku a to napříč všemi hudebními styly. Na podzim pak ještě vypustili další pecku "We Have The Technology", která opět bodovala na parketech celého světa. Vedle vlastní produkce stihli ještě produkovat popový projekt Liberty X a vypustili i několik remixů projektů - Pharell Williams, Braund Reynolds, Tomcraft, Sex On Monday ad. Díky svému širokému hudebnímu záběru vystupovali po boku Prodigy, Chemical Brothers, v klubech jako Manumission, Turnmills, Cream, Gods Kitchen a Ministry Of Sound. Coburn přijíždějí do Prahy na vrcholu slávy a v té nejlepší formě a vy můžetre být na PLASTIQUE u toho!!

plastique

PETER HOOK NEW ORDER DJ SET
Když Peter Hook a jeho společníci z kapely NEW ORDER vydali v roce 1983 světoznámý singl "Blue Monday" bylo disco pouze špinavým slovem. Tento odvážný krok do hudebního territoria, které v té době nebylo zárukou Když Peter Hook a jeho společníci z kapely NEW ORDER vydali v roce 1983 dnes předních umístění ve světových hitparádách se později stal obrovskou inspirací producentů taneční hudby během 80. a 90.let a NEW ORDER se tak stali průkopníky a ikonami dnes tak masivního hnutí, kterému přezdíváme dance music.

Jako baskytarista NEW ORDER byl Peter Hook jedním ze stěžejních pilířů při vývoji tohoto nového zvuku a tak v jeho kufru skončily vice, než dvě desetiletí té nejkvalitnější hudby. Peter Hook se dnes tak staví mezi dje, jejichž set by jste si v žádném případě neměli nechat uniknout.

Jeho styl je mixem tracků, které definovaly celou hudební genereaci, kde se mísí žánry indie a dance music a kde se boří hranice mezi jednotlivými kategoriemi. Uslyšíte aktuální skladby a stejně tak songy z tzv. Hacienda / Manchesterské revoluce, ale také klasické NEW ORDER skladby, včetně některých exklusivních remixů a nebudou chybět ani nadčasové záležitosti, které by jste od člověka Petova kalibru měli očekávat. Petr Hook jeden z pionýrů světové dance music, člověk který se svoji kapelou NEW ORDER ovlivnil styl a vkus několika generací vystoupí ve středu 28.června 2006 v klubu Radost FX na party PLASTIQUE DE LUXE. Nenechte si ujít tento vskutku mimořádný hudební zážitek.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika