Dillon zazpívá v MeetFactory

Dillon zazpívá v MeetFactory

16. 04. 2014  |  Autor: Veru  |  Komentáře (0)
Dillon je krásná Brazilka, dekadentní famme fatale, usazená kde jinde než v Berlíně. Naprosto nezaměnitelným hlasem si získala pražské publikum již jednou v rámci série Music Infinity v Paláci Akropolis. Nyní se vrací, avšak do Meet Factory.
Vsadím se, že každý kdo byl v akráči tehdy, ani teď nevynechá. Z její temné show, poodhalené jen slabými náznaky světla, jsem tehdy odcházela  naprosto omámená. Citlivé a jednoduché, ale hluboké skladbičky vévodí prvnímu albu This Silence Kills z roku 2011. Nové album The Unknown vyšlo teprve před měsícem a zdá se být snad ještě temnější a krásnější. Její trochu holčičí hlásek, klavír a minimalistické beaty. Nic víc není třeba.
 

Dillon čas od času odměňuje svoje facebookové fanoušky živými přenosy minikoncertů z domova, které většinou oznámí jen pár minut dopředu. Improvizuje i poodhaluje skladby rozepsané.

Label BPitch Control si vzal Dillon pod svá křídla a díky němu vznikla i kolaborace s Telefon Tel Aviv, která vyústila ve vydání nádherné skladby Feel The Fall. Jestli stále ještě váháte, zda 20. dubna do Meet Factory dorazit či nedorazit, nechte se rozhoupat následujícím videem.

Více informací na: http://www.meetfactory.cz/cs/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DILLON

Neděle 20. 4. 2014
Vstup: 350 - 450 Kč
Vystupují:
Dillon (BR / DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika