FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rocky Rock z Black Eyed Peas na ostravském festivalu Beats for Love

Rocky Rock z Black Eyed Peas na ostravském festivalu Beats for Love
28. 04. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Rocky Rock, dj ze světoznámé americké skupiny Black Eyed Peas, potvrdil svou účast na letošním ročníku Beats For Love. Dalším nově oznámeným je srbský Gramophonedzie. Vstup je zdarma.
Kdo je vlastně Rocky Rock? Dj a producent, především znám ze skupiny Black Eyed Peas. Mimo to byl oficiálním djem Linkin Park při Revolution tour. Známý je i jako zpěvák, ale od počátku jeho kariéry sbírá především ocenění v rámci djingu. Od roku 2000 byl umístěn na předních místech mezinárodních soutěží, vyhrál i první místo na DMC v několika letech, ať už v regionálních soutěžích, nebo mezinárodních.

Rocky Rock

Rocky Rock za dobu svého působení na hudebním poli hrál po celém světě. V minulém roce v rámci své sólo tour představil svou show například na Madagaskaru. Rocky Rock je jeden z nejuniverzálnějších djů světa, kombinující spoustu scratchů, housových a hip hopových samplů a jistojistě patří mezi největší hvězdy Urban stage.
 

Hvězdou housové scény je Gramophonedzie. Srbský producent, jenž v roce 2010 vydal úspěšný mix swingové klasiky Why Don’t You Do Right. Během několika posledních let byl nominován ve spoustě soutěžích a jeho produkce se objevuje v předních místech světových žebříčcích. Od Gramophonedzie se můžete těšit na osobité pojetí jackin‘ housu plného funky elementů, instrumentálních zvuků a vokálů.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Dodal: b4l.cz
BEATS FOR LOVE

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 3. 7. 2014 až Sobota 5. 7. 2014
zdarma
Vystupují:
Aphrodite (UK), Rocky Rock (USA), Counterstrike (JAR), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Majk Spirit (SK), Bryan Cox (USA), Skyline, Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Nifra (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, IM Cyber, Bifidus Aktif, Pixie, Suki, Thiew, Elvis, No Money, Schooler, Hrr.nec, Brainpain, Shato&Paul Rockseek, Dennis Neo, Andrea Fiorino, Marcus Cooper & Kobylka Live Drums, B.UNQ!, Denysa, Matimur, Rockstar, Friky, Flux, Michael live, Jersey live, Rida Radar live, Królewsky live, Andreas Schwintz, Zek, R3end3r a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |