Rapper KRS-One zboří v červnu Roxy

Rapper KRS-One zboří v červnu Roxy

01. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slyšel tady někdo policejní sirény? That"s right! Taťka hip hopu KRS-One aka The Boom Bap aka The Teacha aka největší boss aka to nej, co hip hop dokáže, si nás po dvou a půl letech opět podá a tentokrát to bude v Roxy. Připravte se na přísnou lekci od samotného šéfa east coast profesorského sboru!
Minule mu byla Lucerna malá a ti z vás namotaní na kliku od nouzového východu nebo visící ze stropu jste si přáli větší prostor pro takový kalibr. Přání vyslyšena! 17. června si majstra majku dáme v klubu Roxy.
 

Lawrence Krisna Parker aka KRS-One byl tenkrát v osmdesátkách přesně tam, kde se formoval rap – v newyorském Bronxu. Je to už přes 30 let a od té doby jsme mohli sledovat vznik legendy a kultu nejen rapu, ale i celé hip hopové kultury. KRS-One je ikonou nejen pro své immortal pecky typu Mc"s Act Like They Don"t Know, Sound Of Da Police, přelomová alba I Got Next, Return of The Boom Bap, collabs s týpky jako Marley Marl nebo DJ Premiere, účinkování v mnoha filmech a spoluprací na knihách o hip hopové kultuře stejně jako zakládání hnutí na podporu hip hopu známé jako The Temple of Hip Hop. Jeho kult je hlavně o přístupu k celé hip hopové scéně a snaze ignorovat komerci vzrůstající do hip hopu od 90.tých let. Jeho prohlášen í, že bude žalovat všechna rádia, která budou hrát jeho věci, nesmrdí pózou a jistě nejsme sami, kdo mu to věří.
 
Hip hop takový, jaký by měl být - syrový, přesný, chytrý a hlavně nekompromisní. Kdo to má rád na tento způsob, je očekáván 17.června v pražské Roxy. Boom!

Facebook událost: http://www.facebook.com/events/485420108224386/

Předprodeje za 450 Kč + poplatky Ticketportal a Ticketpro. NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price - 470 Kč.

Více informací na: roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KRS-ONE

Úterý 17. 6. 2014
Vstup: 450 Kč v předprodeji
Vystupují:
KRS-One (USA), DJ Flux
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika