Sebastian Bach na koncertu Guns N´ Roses

Sebastian Bach na koncertu Guns N´ Roses

09. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velmi příjemná zpráva pro všechny příznivce kapely Skid Row. V Praze se totiž před Guns N´Roses představí bývalý frontman Skid Row a vlasatý sympaťák Sebastian Bach se svou kapelou.
Dnes osmatřicetiletý Sebastian má za sebou působení v celé řadě víceméně neznámých skupin včetně Herrenvolk, Madame X, V05 a Kid Wikkid. V roce 1987 obdržel demokazetu od neznámé kapely z New Jersey, která sháněla zpěváka. Název této party byl Skid Row a založil ji bývalý kytarista Bon Jovi, Dave „Snake“ Sabo. Právě pro Bon Jovi otevírali Skid Row americké turné v roce 1989, kdy zároveň vyšlo jejich debutové album. Video „Youth Gone Wild“ se díky vysoké rotaci na MTV brzy stalo hitem, stejně tak skladby „18 and Life“ a „I Remember You“, které bodovaly v Top Ten.

sebastian bach

Bach se svou fotogenickou tváří a vizáží divokého rockera, si brzy našel místo v srdcích mnoha fanoušků, ale i oblibu médií. Druhé album z roku 1991 s názvem „Slave To The Grind“ se okamžitě usadilo na prvním místě hitparád. Jeho následovník „Subhuman Race“ (1995) již takový úspěch neměl, Bach krátce na to Skid Row opustil a spolu s Kelley Deal (ex-Breeder) dal dohromady svoji vlastní kapelu se kterou o dva roky později vydal sólovou desku „Bring ´Em Bach Alive“. Během své hudební kariéry spolupracoval (jako vokalista) s celou řadou hudbních velikánů, například s Iron Maiden, Aerosmith nebo Duffem McKaganem. Do Prahy ovšem dorazí se svou novou kapelou, která čítá několik zvučných jmen, mezi nimi i Scot Ian z Anthrax !

www.sebastianbach.com

Druhým, již dříve avizovaným hostem budou AVENGED SEVENFOLD. Formaci Avenged Sevenfold dali dohromady spolužáci z kalifornské střední školy v roce 1999. Netrvalo dlouho a M. Shadows (zpěv), Zacky Vengeance (kytara), Synyster Gates (kytara), TheRev (bicí), a Johnny Christ (basa) si získali pozornost agresivním hybridem metalu a punkpopu. V roce 2001 debutovali nahrávkou „Sounding The Seventh Trumpets“, na kterou navázali o dva roky později s „Waking the Fallen“. Další album vydali již pro Warner Music pod názvem „City of Evil“ a důkladně jej podpořili na koncertním turné. Jejich talent neunikl ani pánům z Guns N‘ Roses, kteří si je vybrali na své turné jako předkapelu.

www.avengedsevenfold.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika