Ethan Kath z Crystal Castles v Chapeau Rouge

Ethan Kath z Crystal Castles v Chapeau Rouge

07. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Berlínská agentura ODXT společně s Bounce! Bounce! Cathedral of Noize a klubem Chapeau Rouge přiváží do Prahy úplně poprvé ústřední postavu Crystal Castles Ethana Katha s jeho dj setem. Na akci pro vás máme soutěž o volné vstupy.
Crystal Castles netřeba nijak zdlouhavě představovat. I v Čechách poměrně populární elektronická kapela z Kanady, frontmanovaná excentrickou, divokou a adorovanou Alicí Glass, se poprvé ukázala vyprodanému Lucerna Music Baru v listopadu roku 2010. Epileptické stroboskopy, typicky divoká a zároveň chladně odtažitá show - vše dle očekávání přijato freneticky. Vrátili se ještě jednou na festival Rock for People o dva roky později jako jeden z headlinerů. Momentálně dokončují svojí čtvrtou desku a mají koncertní pauzu. To je také důvod, proč si Ethan Kath odskočil z Los Angeles do Evropy na pár exkluzivních DJ setů. Nečekejte rozhodně nic uhlazeného a líbivého, tohle bude narkoleptický cyberpunk!
 

Ethana doprovodí 15. května v Praze (Chapeau Rouge) pár rezidentů ODXT v čele s Deanem Rosenzweigem (ex IAMX) jako DJs a 16. května v Brně (Fléda) navíc ještě živě kapela Autist, kde bubnuje současný koncertní bubeník Crystal Castles Christopher Chartrand, dále Kay (Cathedral of Noize/Bounce! Bounce!), Them Darned Teenagers a Smile Forever DJs.

Facebook událost: facebook.com/events/440726179364265

www.chapeaurouge.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOUNCE!BOUNCE! EXXXTRA NIGHT

Čtvrtek 15. 5. 2014
Vystupují:
Ethan Kath (Crystal Castles) DJ set , Autist (dj set) , Strip Down (berlin) - dj set (synthpop)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika