FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

První informace k festivalu Shotgun 2014

První informace k festivalu Shotgun 2014
07. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Přestali jsme se zcela ohlížet za minulostí, nepočítáme kolikátý ročník rodinného dvoudenního festivalu Shotgun v lokalitě severočeského Hrádku nad Nisou pořádáme. Hledíme vpřed a pracujeme na konceptu, který si všichni navždy zapamatují. Otevřete tiskovku a budete velmi mile překvapeni.
Jak je v naší komunikaci k Vám, našim fanouškům, přátelům, hudebníkům, nadšencům a milovníkům neotřepaných jmen, zvídavým studentům nových hudebních směrů obvyklé, v první tiskové zprávě naťukneme trochu z toho, co Vás čeká a nemine.
 

Začněme zásadní informací, že se Festival stěhuje do poloviny měsíce srpna a to na víkend 15. - 16. 8. 2014.

Grabštejn

Další zásadní změna: festival Shotgun se stěhuje z prostor u vodní nádrže Kristýna na velké a malé nádvoří hradu Grabštejn nedaleko Hrádku nad Nisou. Věříme, že tato změna nám otevře zcela nové možnosti od mapingu, přes kvalitní akustické prostředí až po příjemnější zázemí.

Grabštejn malé nádvoří

V areálu hradu a podhradí bude dostatek vyznačených parkovacích ploch a malé stanové městečko. Nicméně zcela a výhradně doporučujeme využít služeb a zázemí nedalekého kempu Kristýna, odkud bude zajištěna kyvadlová doprava na festival. Neváhejte a již teď rezervujte chatky. http://www.autocampkristyna.cz

Měníme i distribuci a prodej vstupenek, která bude probíhat pouze a jenom skrze oficiální stránky Festivalu Shotgun. K jednotlivým změnám vrátíme podrobně později. Teď ale již pojďme představit to nejdůležitější, první jména. :)

Akkord live (UK)
Britská dvojice producentů Synkro a Indigo k nám konečně přiváží společný projekt, který je po celém světě znám jako Akkord. Jejich temné a rozlámané pojetí techna představí ve vůbec prvním živém vystoupení doplněném o vlastní světelnou show a VJe. Nejspíš to bude jeden z absolutních top zážitků festivalu.

Frederik Robinson live (CH)
Švýcar Frederic Robinson nás doslova uhranul skvělým livkem na festivalu Spectaculare, při němž plynule střídal kontrolery s hudebními nástroji. Kdo ho propásl, dostane druhou šanci zažít koncert tohoto mladého a těžko škatulkovatelného hudebníka, jenž se zvukově pohybuje někde mezi Reprazent, Jagga Jazzist a Squarepusherem právě na našem Festivalu.

Consequence (NZ)
Consequence zná české publikum z Volnýho Průběhu Crossem jako dje i live act. Novozélanďan Cameron McLaren je neúnavným hudebním experimentátorem a bez debat patří mezi nejtalentovanější elektronické umělce současnosti. Jeho album „Live For Never“ pro dBridgeův label Exit se stal již dávno klasikou, aktuálně Cam pracuje především na vlastním vydavatelství Etcht records, kam se mu podařilo přivést jména jako Arovane, Sense, dBridge, Jon Convex nebo Kero. Nikdy nevíme, co od jeho hraní čekat a to nás baví.

Troy Gunner (UK)
Tento britský DJ patří mezi nejnovější vývozní artikly manchesterské scény. Těžko říct, jakého setu se od univerzálního producenta dočkáme. Osciluje mezi rovnými beaty, bass music nebo 170 bpm. Má za sebou spolupráci s labelem Brownswood Gilese Petersona, letos ho čekají releasy pro značku Apollo, která je sublabelem kultovních R&S Records, nebo spolupráce se Synkrem.

Aby nebylo dnešní povídání jen o importu z poza hranic České Republiky, jedním dechem dodáváme, že chybět nebudou Volnej Průběh DJs, Misology a nebo Authentic Music Showcase.

Všem support DJs a Live acts budeme samozřejmě věnovat více času a nejen textu.

Shotgun warm up: I-F (NL), Hatti Vatti (PL)
Zkrátit čekání na festival si můžete 5.7. v pražském Crossu. Ve spolupráci s holešovickým klubem a partou Endless Illusion pro vás chystáme více než důstojnou zahřívačku. Dorazí electro legenda a pionýr undergroundové elektronické scény, nizozemský I-F. Dalším hostem je přední postava současné polské Bass/170 bpm scény Hatti Vatti, který přiveze aktuální album Worship Nothing, na němž spolupracoval třeba se Synkrem.

Sledujte nás! Další jména již brzy.

www.shotgunfestival.com
www.twitter.com/shotgunfestival
www.facebook.com/shotgunfestival
www.mixcloud.com/ShotgunFestival

Dodal: Daniel Morávek, Shotgun Festival
SHOTGUN

SHOTGUN

Pátek 15. 8. 2014 až Sobota 16. 8. 2014
Vystupují:
Live: Akkord (Synkro&Indigo/UK), Frederic Robinson (CH), DJs: Consequence (NZ), Troy Gunner (UK), Volnej Průběh DJs, Authentic Music Showcase, Misology a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |