Exkluzivní 5 Black Party s Luccou

Exkluzivní 5 Black Party s Luccou

09. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 24. května si pro Vás žvýkačky 5 připravily v klubu Roxy stylovou 5 Black party, která návštěvníky nadchne především kvalitním hudebním obsazením. Navíc celý večer nebude jen o skvělé hudbě, ale také o všech pěti smyslech.
Návštěvníci budou moci pomocí hmatu a čichu soutěžit o drinky. Zrak potěší fotky ze smileboxu či jedinečná vizuální show v podání VJ Martina. Tajemnou atmosféru umocní černé škrabošky, které budou pro každého k dispozici
u vchodu.

Lucca
Českou stálici DJ Luccu není třeba domácímu publiku příliš představovat. Svou kariéru odstartovala v roce 2002 a od té doby se pravidelně objevuje na line-upech předních českých akcí typu Apokalypsa, Citadela a festivalů jako je Mácháč nebo Svojšice. Lucca má za sebou také mnoho vystoupení v zahraničí. Za zmínku stojí její spolupráce se světovou ikonou Carlem Coxem, se kterým měla již mnohokrát tu čest vystoupit na eventu The Revolution v klubu Space na Ibize. Kromě nespočtu vystoupení po celém světě pilně pracuje na své vlastní produkci ve studiu. Světová hudební vydavatelství jako Deepperfect, Wasabi rec, Natura Viva, tam všude najdete její hudební produkci. Zázemí pro svou hudbu má také na vlastním vydavatelství Sound of Acapulco.



Misa Salacova
Druhým vystupujícím na „5 Black party“ je Misa Salacova, která způsobila velký rozruch na taneční scéně v roce 2002, když coby vítězka soutěže krásy Miss ČR začala s DJingem a záhy byla obsazena na legendární akci Citadela. V té době bylo její jméno velmi diskutované a právě díky zmíněné soutěži a práci modelky bylo její rozhodnutí začlenit se mezi českou DJskou elitu často vnímáno s mnoha předsudky. O tři roky později, v roce 2005, nabídla Mise exkluzivní zastupování prestižní německá agentura Kne´Deep. To Mise otevřelo dveře a se svým “DJ bagem” procestovala velký kus světa (hrála v Portugalsku, Německu, Dánsku, Švýcarsku, Belgii, Španělsku, Itálii, Řecku, v Moskvě, v Kyjevě, v Litvě, v Petrohradě, v indonéské Jakartě). Od roku 2008 pak Misa rozšířila své pracovní aktivity a stala se moderátorkou a scénáristkou pořadu o elektronické hudbě na hudební televizi Óčko.

Orbith
Orbitha můžete pravidelně vidět na akcích typu Apokalypsa, Mácháč Festival, Svojšice nebo na jeho hlavním eventu Elektra, kam si zve známé světové umělce, jako například Christiana Smithe, Davea Clarka, Gregora Treshera, Kolsche, Umeka a další.

Subgate
Zástupce mladé generace, měl tu čest podpořit svým vystoupením taková jména jako je Carl Cox, Laurent Ganrier, Jon Rundell, Umek, Kaiserdisco a řadu dalších. Se svým vytříbeným hudebním vkusem procestoval také Německo, Rakousko, Slovensko nebo dalekou Kostariku. Jeho vlastní tvorbu najdete v hudebním vydavatelství z Velké Británie, Španělska, Mexika, Kolumbie nebo Rakouska.

Tibiza
Ambiciózní producent a DJ, který baví publikum po celé České republice. Na svém kontě má 16 EP, které vydal pod hudebním vydavatelstvím v Holandsku, Španělsku nebo Slovensku. Mimo jiné spolupracuje i se zahraničními producenty na společných skladbách, které jsou velmi úspěšné.

Cidoo
V poslední době měl možnost představit se v předních pražských klubech po boku úspěšných, nejen českých DJ´s. Za zmínku stojí i spolupořádání party Bass On na střeše obchodního domu v centru Prahy. Aktuálně se zaměřuje na tech-house a house.

Přijďte povzbudit své smysly s novými žvýkačkami Five Black
a skvělou hudbou na FIVE BLACK PARTY!

Více informací naleznete na https://www.facebook.com/events/576284432469886/

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FIVE BLACK PARTY

Sobota 24. 5. 2014
Vstup: do 23:00 zdarma, potom 50 Kč
Vystupují:
Lucca, Misa Salacova, Orbith, Subgate, Tibiza, Cidoo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika