Soutěž na koncert Deaf Havana s Blitz Kids

Soutěž na koncert Deaf Havana s Blitz Kids

15. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská indie-rocková formace Deaf Havana přijede v říjnu do Prahy. Její chytlavé melodie a melancholicky nadupané kytarovky zazní v klubu Chapeau Rouge ve čtvrtek 23. října. Jako předskokani je podpoří jejich krajané Blitz Kids!
O co hrajeme: 2 x 1 vstup

Otázka: Kolik skladeb obsahuje album Old Souls?

Váš tip:


Jméno:


Příjmení:


Email:

 


Pětice muzikantů v čele se sympatickým zpěvákem Jamesem Veck-Gilodi se dala dohromady během svých studií na vysoké škole. Debutové EPčko “Evangeline” přišlo v roce 2006 a kapela se pomalu začala dostávat do povědomí fanoušků, což se ještě umocnilo s dalším EP “It's Called The Easy Life”, prvním oficiálním videem k hitovce Oh Howard, You Crack Me Up. Následující turné po Britských ostrovech skupinu katapultovalo mezi špičku alternativního rocku, ke které ostatně patří dodnes. 
 

Zatím poslední album s názvem “Old Souls” vydala Deaf Havana v září 2013. Nachází se na něm taky singl Boston Square, který si svou premiéru odbyl přímo v vysílání kultovního DJe Zanea Loweho na britském Radiu 1. Ten jí taky nazval “Nejvíce sexy nahrávkou na světě za rok 2014”. Kromě toho jim album zaručilo předskakování takovým velikánům jako je Bruce Springsteen nebo Muse nebo evropské turné, v rámci kterého přijedou i do Prahy. 

Nenechte si ujít energizující koncert kapely Deaf Havana! Lístky jsou k dostání v síti Ticketpro za 260.- Kč + poplatky.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/779116602101466/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEAF HAVANA (ZRUŠENO)

Čtvrtek 23. 10. 2014
Vstup: 260 Kč v předprodeji
Vystupují:
Deaf Havana (uk) (alternative rock), Blitz Kids (uk)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika