FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme Bohemia Sekt Music Fest 2014

Představujeme Bohemia Sekt Music Fest 2014
15. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Milujete jemné perlení sektu, svěží chuť českých vín, kvalitní gastronomii a českou hudební scénu? Pak nesmíte chybět na tradičním festivalu Bohemia Sekt Music Fest, který se koná 7. června 2014 na nádvoří společnosti Bohemia Sekt ve Starém Plzenci.
Vychutnejte si jedinečné propojení nejoblíbenějších šumivých vín u nás s delikatesami vybraných restaurací a zvučnými jmény vystupujících umělců. Vychutnejte si Bohemia Sekt Music Fest!

Od jazzu až po písničkáře
Bohemia Sekt Music Fest oslavuje dobrou gastronomii, víno a samozřejmě hudbu. Jako headliner se letos představí kapela Eddie Stoilow, o jazzové a bluesové rytmy se postarají kapely Magnum Jazz Big Band, Petr Beneš & Jeepers Creepers a muzikálová zpěvačka Dasha, která vystoupí v doprovodu Czech Big Company Miroslava Surky. Na své si přijdou také milovníci folku a písňových melodií. Pro ty totiž vystoupí herec a muzikant Jan Budař a dcera Lenky Filipové, nadějná zpěvačka Lenny.
 

Objevte kouzlo šumivých vín a vybraných delikates
Bohemia Sekt Music Fest vám dává kromě hudebních zážitků také jedinečnou možnost ochutnat rozmanité druhy šumivých vín z portfolia společnosti BOHEMIA SEKT. Kromě tradičních sektů Bohemia Sekt demi sec, brut, rosé nebo Chardonnay tak můžete vyzkoušet třeba sekt Chateau Radyně, nejstarší šumivé víno vyráběné ve Starém Plzenci, dokonale sladký červený sekt Chateau Belveder, který si nejlépe vychutnáte s dezertem, nebo krále mezi staroplzeneckými sekty Louis Girardot, který zraje v lahvi až 36 měsíců a jeho ušlechtilá chuť si vás získá jednou provždy. Ochuzeni nebudou ani milovníci tichých vín, pro něž je připravena ochutnávka nových ročníků značek Habánské sklepy, Chateau Bzenec, Víno Mikulov, Vínařství Pavlov. O gastronomické zážitky se zase postarají restaurace U Malické brány, La Provence a Saloon Roudná.

Kupte si svou skleničku
A jak bude ochutnávka sektů probíhat? U vstupu si vyměníte své peníze za bony, které vám budou sloužit jako festivalová měna, a oproti záloze v hodnotě 50 Kč získáte svou skleničku, do které vám budou sommelieři dolévat jedinečné sekty a vína. Na konci festivalu můžete skleničku vrátit nebo si ji odnést domů jako upomínku na festival.

Výlet do historie
Kromě hudebních a gastronomických zážitků se v rámci festivalu můžete vydat také do sklepů společnosti BOHEMIA SEKT, kde vás zkušení průvodci seznámí s historií značky a zasvětí vás do tajů výroby nejoblíbenějšího sektu u nás. Pokud budete chtít zažít více, můžete navštívit také řezbářské sympozium a řemeslné trhy, které se v ten den ve Starém Plzenci konají.

Dodal: Veronika Tardonová - ADison
BOHEMIA SEKT MUSIC FEST

BOHEMIA SEKT MUSIC FEST

Sobota 7. 6. 2014
150 - 200 Kč
Vystupují:
Eddie Stoilow, Magnum Jazz Big Band, Petr Beneš & Jeepers Creepers, Dasha v doprovodu Czech Big Company Miroslava Surky, Jan Budař, Lenny
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |