Crossfaith a Coldrain v Chapeau Rouge

Crossfaith a Coldrain v Chapeau Rouge

21. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hned dvě japonské kapely, které bezpochyby patří mezi nejvýraznější metalové formace vystoupí během jednoho večera na jednom pódiu! Crossfaith, kteří během loňského premiérového vystoupení v Česku předvedli neuvěřitelnou show se znovu vracejí do Prahy. Tentokrát k sobě přiberou také formaci Coldrain. Máme pro vás soutěž.
Coldrain jste již letos v Čechách mohli vidět jako předkapelu Bullet For My Valentine.

Crossfaith vznikli v roce 2006 ve městě Osaka a již za pár let se dočkali značné mezinárodní pozornosti poté, co navázali spolupráci s americkým labelem Tragic Hero Records. Crossfaith prorazili především díky jedinečnému zvuku, který kombinuje metalcore, hardcore a elektroniku. Měli také možnost hrát s celou řadou slavných kapel, mezi které patří například Hatebreed, Machine Head, Slayer, Bring Me The Horizon, Of Mice and Men nebo Asking Alexandria. Poté, co odehráli Warped Tour napříč Severní Amerikou, dostali možnost zahrát na Reading and Leeds festivalu ve Velké Británii, kam se podruhé vrací i tento rok a vystoupí hned na hlavní stagei po boku takových kapel jako jsou Queens of the Stone Age, Paramore, Blink-182, Arctic Monkeys nebo Enter Shikari. Stejně tak se Crossfaith objeví na hlavním pódiu festivalu Download spolu s kapelami Linkin Park, Aerosmith či Avenged Sevenfold.
 

Ani Coldrain, kteří se zformovali v roce 2007 ve městě Nagoya, nejsou neznámou kapelou. Na svém účtu mají tři plnohodnotné desky, dvě další EP a nedávno navíc podepsali smlouvu s vydavatelstvím Hopeless Records u kterého tento rok vydají nové album. Kromě zmíněného turné s kapelou Bullet For My Valentine mají za sebou Coldrain další řadu velkých akcí a stejně jako Crossfaith se tento rok chystají na festival Download. Během letošní festivalové sezóny se navíc vypraví také na další obří festivaly jako Rock Am Ring, Rock Im Park nebo Beastfest.

Crossfaith spolu s Coldrain přijedou do pražského klubu Chapeau Rouge už 9. června. Jako česká předkapela se představí electro-corová formace The Truth Is Out There z Ostravy. Kapacita klubu je omezená, opatřete si tedy své vstupenky co nejdříve a buďte připraveni na naprostý masakr!

Vstupné je v předprodeji za cenu 265,- Kč + poplatky v síti Ticketpro nebo Facebooku Fource Entertainment od 2. května.

www.fource.cz

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1430065667244920/

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CROSSFAITH

Pondělí 9. 6. 2014
Vstup: 265 Kč v předprodeji
Vystupují:
CROSSFAITH (JAP), Coldrain (jap), The Truth Is Out There
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika