FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Oblaka - festival pro celou rodinu

Oblaka - festival pro celou rodinu
19. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Představujeme vám nový multižánrový festival, který proběhne v sobotu 14. června od 10:00 na Cihelně v Pardubicích. Oblaka fest je určený především pro aktivní rodiče, kteří chtějí se svými dětmi sdílet společné zážitky a pořádně se u toho bavit.
Pro malé i velké návštěvníky je připraven atraktivní celodenní program zahrnující koncerty, divadelní představení, workshopy, originální dětské atrakce a mnoho dalšího.

„Letních hudebních festivalů jsou mračna, ale Oblaka fest je jenom jeden!“

Kvalitní multižánrový program
Hlavní hvězdou Oblaka festu bude jedna z hudebně (i výtvarně) nejoriginálnějších českých kapel Tata Bojs. Milan Cais & spol. si navíc pro náš festival připraví zcela originální a jinde neviděný program. Velkým lákadlem pro návštěvníky bude i nejlepší tuzemská „dětská“ skupina Kašpárek v rohlíku, která spolupracuje s řadou hvězd (David Koller, Márdi, Lenka Dusilová). Humor, nadhled a šarm dodá známý herec Jan Budař, který se se svou kapelou Eliščin band představí v úloze zpěváka a skladatele. Dalšími lákadly budou dětskými posluchači milované písničky Karolíny Kamberské nebo punk-country šraml v podání rozdováděné party Poletíme?

Oblaka fest ale nabídne také širokou paletu divadelních, akrobatických, improvizačních nebo cirkusových představení. Diváci se mohou těšit na herečku Vandu Hybnerovou, dorazí brněnské trio Divadlo MALÉhRY, nejlepší tuzemský beatboxer En.dru, nový cirkus Amanitas a nebo hradecké Divadlo Drak, jenž zahraje pohádku Všechno lítá co peří má.

Dětské atrakce
Zábava pro děti především! O dětského návštěvníka bude na Oblaka festu skutečně postaráno. Kromě kvalitního programu si budou moci děti užít i nejrůznější atrakce a workshopy. V průběhu celého dne bude v režii party kolem uskupení Kašpárka v rohlíku otevřena Čtvrť sv. Kašpárka, která nabídne nejrůznější atrakce. Děti se na Oblaka festu také naučí ovládat yoyo, žonglovat a ve spolupráci s pardubickým zahradnictvím AZ GARDEN se chystá praktická dílnička zahradničení. Pro maminky s kojenci bude k dispozici Baby chill out, v areálu nebude chybět plácek na nejrůznější míčové sporty, diskuzní scéna pro malé i velké, poležení na oblacích, živý jukebox…

Výborné občerstvení
Pivo, párek a nazdar. Tak vypadá obvyklé festivalové menu. Na Oblaka festu to bude jinak! O širokou paletu gastronomických lahůdek se postará parta z vyhlášeného pardubického restaurantu Bonté, palačinkárna Galetka nabídne palačinky na sladko i na slano, v Gastro undegroundu si budou moci návštěvníci dopřát kvalitní pizzu přímo z pece.


Příjemné prostředí
Pryč s betonovými plochami a letišti! Oblaka fest proběhne v příjemném prostředí na louce, která se rozkládá poblíž pardubického koupaliště na Cihelně a Lanového centra. Jak na koupaliště tak i do „Lanáče“ budou mít návštěvníci Oblaka festu zvýhodněné vstupné. K dispozici bude pro návštěvníky dostatek parkovacích ploch, Dopravní podnik Pardubice také zavede speciální kyvadlovou dopravu.

Jedna ze scén Oblaka festu bude rovněž na plovoucím parníku Arnošt z Pardubic.

Dodal: Tomáš Klement, kulturnicek.cz
OBLAKA FEST

OBLAKA FEST

Sobota 14. 6. 2014
280 - 480 Kč, do 3 let věku zdarma
Vystupují:
Tata Bojs, Kašpárek v rohlíku, Jan Budař a Eliščin Band, Karolína Kamberská, Poletíme?, Medicimbal, Karel Babuljak a Pár mu jich dej, Tam Tam Batacuda, Olats Otesoc
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |