Koncert Billy Idol přesunut do Lucerny

Koncert Billy Idol přesunut do Lucerny

09. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert Billiho Idola, původně plánovaný do Incheba Arény na pražském Výstavišti, se přesouvá do velkého sálu pražské Lucerny. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Vzhledem k přesunu koncertu do prostor pražské Lucerny, jejíž kapacita je výrazně nižší, je v tuto chvíli k dispozici již jen omezený počet vstupenek.

Od punkového průkopníka po globální superstar - BILLY IDOL si vytvořil jedinečné místo v populární hudbě a již přes tři desetiletí si svou popularitu udržuje. Je respektován jako někdejší punkrocker, který před mnoha lety našel způsob, jak přenést jízlivý punkový přístup do hlavních proudů popu a rocku, a zpíval skladby, které se nesmazatelně zapsaly do hudební historie.

Jako stále stejně významný umělec se v létě 2014 Billy Idol vydá na koncertní turné a dá tak šanci fanouškům napříč generacemi zazpívat si s ním některou píseň z jeho bohatého katalogu hitů. Samozřejmě u toho nebude chybět jeho “pravá ruka“, dlouholetý partner a vynikající kytarista Steve Stevens.

Pod vlivem Sex Pistols Idol založil v roce 1976 punkovou kapelu Generation X, s níž vydal několik úspěšných desek. Po jejím rozpadu v roce 1981 Billy přesídlil do Spojených států, kde jeho cestu zkřížil geniální kytarista Steve Stevens a zásadní hudební partnerství bylo na světě. Dalo vzniknout mnoha hitům včetně “Rebel Yell”, “White Wedding”, “Dancing With Myself”, “Flesh For Fantasy”, “Hot In the City”, “Eyes Without A Face”, “Cradle of Love” a mnoha dalších.

V říjnu 2014 Billy Idol vydá svoji autobiografii Dancing With Myself a nové studiové album - první od roku 2005.

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BILLY IDOL

Sobota 21. 6. 2014
Vstup: od 990 Kč v předprodeji
Vystupují:
Billy Idol (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika