Asteroids Galaxy Tour v Lucerna Music Baru

Asteroids Galaxy Tour v Lucerna Music Baru

11. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
The Asteroids Galaxy Tour oznamují nové album a komorní klubové turné. První skladba je už k slyšení a album je možné předobjednat na webových stránkách kapely!
The Asteroids Galaxy Tour letos vydají nové album! Kodaňská skupina vytvořená kolem zpěváčky Mette Lindbergové a producenta Larse Iversena dnes oznámila, že jejich třetí album ponese název  ‘Bring Us Together’ a vyjde 15.září. V říjnu a listopadu se kapela vydá na turné po klubech v Evropě a USA.

Při předobjednání albové novinky fanoušci získají zdarma download skladby ‘Bring Us Together’. Písničku ‘Bring Us Together’ je možné streamovat na SoundCloud.
 

Bring US Together bude již třetí album popové kapely The Asteroid Galaxy Tour a první, které vychází na jejich vlastním labelu Hot Bus Records. Kapela ho sama nahrála a produkovala ve svém kodaňském studiu. The Asteroids Galaxy Tour vznikli v roce 2007 a hráli jako předkapela Amy Winehouse na jejím kodaňském koncertu poté, co její management slyšel jejich demonahrávky. Vystupovali mimo jiné i před Katy Perry.

The Asteroids Galaxy Tour vyrazí na podzim také na turné, při kterém 4. listopadu zahrají také v pražském Lucerna Music Baru. Klub bude otevřen od 20.00.

Vstupenky za 350,- Kč + poplatky budou v předprodeji od 13.června v sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim, GoOut.cz, na webu www.musicbar.cz. Na pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 430,- Kč.

Více info:
www.musicbar.cz

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE ASTEROIDS GALAXY TOUR

Úterý 4. 11. 2014
Vstup: 350 - 430 Kč
Vystupují:
The Asteroids Galaxy Tour (DK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika