Josh Wink uvede desátou sezónu Elektry

Josh Wink uvede desátou sezónu Elektry

11. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ikonická postava historie elektronické hudby, umělec respektovaný napříč scénou – 26. září se na Flédě zhmotní možná největší osobnost, která kdy na “prknech” tohoto klubu vystoupila!
Ač původem z Philadelphie, tak díky svým mega hitům jako “Higher state of Consciousness”, “I’m ready” a “Don’t laugh” se stal jedním z hlavních představitelů acid & rave hudební revoluce devadesátých let, když třeba na německé legendární party Mayday vystoupil již v roce 1995…
 

Winkovi se narozdíl od některých jeho kolegů nestalo to, že by ho semlela rychlá digitální doba, ale i po 25ti letech na scéně patří k nejzářívějším a nejkreativnějším osobnostem elektronické hudby! Svědčí o tom třeba i úspěšné album z roku 2009 “When a banana was just a banana”, a koneckonců i účast v hlavních časech aktuálních největších festivalů a nejslavnějších klubů elektronické hudby.

Josh Wink

Dlouho jsme hledali kým začít oslavu 10. Sezóny Elektry a Josh Wink nám udělal obrovskou radost, protože je jedním z těch, díky kterým party jako Elektra vůbec vznikly…Kdo chce být součástí této výjimečné události, tak ať určitě neváhá s pořízením lístků.

Prvních 50 ks za 300,- je možné koupit ihned na smsticket.cz!

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA: JOSH WINK

Pátek 26. 9. 2014
Vystupují:
Josh Wink (Usa, Ovum), Snilloc (Hu, 8bit), Orbith
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika