Pavel Krejdl oslaví narozeniny v klubu Magnum

Pavel Krejdl oslaví narozeniny v klubu Magnum

13. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Celebratory techno session je mimořádná narozeninová akce pro přátele, známe a příznivce Pavla Krejdla a Efectiva. Ti jistě vědí co na akci mohou očekávat a zároveň chtějí společně s kluky jako každý rok oslavit narozeniny.
Celebratory je pro lidi s hudebním názorem, a pro známé a známé známých, kteří se chtějí pobavit společně a zažít příjemné chvilky. Amazing techno race by se dalo říct, protože se do rána nezastavíte, a to je účelem našich mejdanů Bavit se a žít naplno ! dokud to jde ! …to je naše heslo…
 

PAVEL KREJDL + DETRIK (Underground Children): Jedná se o nápad Dj DETRIKA, který je vlastně už po dobu 20 let velkým příznivcem taneční muziky, a také kvalitní a nápaditý dj, nesmíme zapomenout zmínit asi největší sběratel Techna, Housu a Minimal desek v ČR. Jelikož celé ty roky kamarádí s Pavlem Krejdlem a jezdí společně na akce , a také se podílel na akcích Kovoshrot, které se s Pavlem rozhodli ukončit, tak přišel nápad využít několika tisíc desek, které už v této době ani nikdo nemá vlastně šanci sehnat, a které Detrik s Pavlem vlastní a rozhodli se to rozjet společně v setech, které jsou velice pestré a originální nehledě na velké množství tracků z dob jejich diskoték zakomponovaných v mixech jako například Depeche Mode, RUN D.M.C. Beastie Boys nebo třeba Modern Talking či KLF nebo Front 242 precizně namixovaných do techna a tech housu či minimalu. Společně vystoupili nedávno v klubu Storm, kde se rozjel ukrutný mejdan, ale jejich třeba letní vystoupení v Hradci Králové na festivalu SUN, kde měli set na JZD stage což byl hangár pro cca 800 lidí, jak říkají byl jejich zatím největší společný hudební zážitek. Teda prý hlavně pro lidi, kteří se ani neopovážili na chvilku jejich setu odejít z placu jak to bylo našláplé. Underground children Djs vzniklo prý proto,aby měli podle kluků ještě lidé v Čr možnost poslechnout kvalitní techno produkci z desek a nezapoměli na tu energii, která celý vývoj taneční scény provázela, ale hlavně začátky, a k tomu je potřeba kvalitní muziku, která se už často nevydává nebo, když ano tak na CD nebo různých formátech Mp3 atd, a to Underground children moc neuznávají. Detrik se občasnému hraní z compu nebrání z důvodů, že nějaké nové pecky už na desce nesežene, ale o to víc je Pavel Krejdl zase blíž k tomu, že se stane časem možná jediným kdo bude hrát jen z desek v České republice, a ta myšlenka se mu prý moc zamlouvá. Poslechněte si Underground children djs….a zeptejte se kluků osobně z čeho vznikl jejich společný název projektu teda jestli dokážete během jejich setu odejít z placu :)

AIFFEL: co o tomto dlouhánovi s příhodnou předzdívkou říci? Jedna z hlavních postav a tvůrců taneční scény u nás a hlavně precizní dj, který umí pobavit jak jeho stylem výběru hudby v setech, ale i skrečováním a precizností v mixech. Je to člověk, který se neustále drží v podstatě v ústraní, protože má kromě djingu spousta jiných pro nás velice důležitých aktivit, ale popořadě. Dan Richter aka Aiffel je na taneční scéně už od samého začátku a hrál na místech a v klubech, o kterých se vám jen snělo, ale už od záčátků taneční scény se hlavně specializoval na dovoz toho nejdůležitějšího pro djs a kluby. Ano velký dovozce desek z Holandska nebo Belgie či Německa a hlavně dovozce i gramofonů a další techniky, kterou následně zásobuje kluby, ale i velké party po celé Čr , a tím výrazně napomáhá vývoji a kvalitě parties. Bez něj by se tady asi moc před 20 lety nehrálo. Jak říká nebylo nic nenormálního, že přijel s deskami ve 3 ráno z Holandska a před obchodem už čekali blázni jako dj Tráva, Pavel Krejdl, Loutka, Agent, Vilém nebo Braun, kteří měli často nepsané výhradní právo na výběr prvních kusů, které Aiffel přivezl třeba jen po jednom kusu. Za 3 hodiny bylo skoro vše rozebráno a jelo se nanovo. Občas s ním djové jako Pavel nebo Detrik či Braun jezdili i desky vybírat a tím dávat lidem větší možnost žánrového výběru. O Aiffelovi se také moc často nemluví, ale to je na tomto světě zřejmé. Ten kdo je velice kvalitní nebo až nadprůměrný muzikant jakých je tady v Čr poměrně hodně, ale nejsou moc mediálně propíraní (viz Hyde, Sidecar, Quickie atd) ,tak o tom se většinou moc nepíše. Je to jako v ostatních show bysnysech…..kvalita a kvantita je rozdílná, ale píše se většinou o lidech, kteří jsou ochotni udělat pro kariéru všechno což Aiffel rozhodně není, ale kvalita už díky jeho muzikantskému duchu v rodině je vždy zaručena. Jelikož s Pavlem často dříve hrávali, tak rád přijal pozvání na jeho narozky v Magnumu a zahraje po boku dalších djs, kteří to na tomto mejdanu jistě řádně rozjedou. Aiffel má jednu přednost jak říkají jeho kamarádi djové, a to že jakmile sedne večer do auta za volant, tak hned spí jak miminko. Doufáme tedy, že do klubu dorazí radši tramvají a vy ho podpoříte, aby nám zase neusnul. Jeho dj technika je vyjímečná a stojí za to hnout si ploutvičkou na parketu. Aiffel nezklame..

EFECTIV: Mladý, nadějný DJ a začínající producent, který se na klubové scéně pohybuje již od roku 2003. Za svou kariéru vystoupil již ve většině pražských klubů a mnoho jiných po celé republice. Nejvíce ho oslovilo Italské techno a za svůj dosavadní největší úspěch považuje své hraní v klubu Room servis v Mexiku, hraní v českém klubu Roxy a na zimním eventu s názvem Aquaphonic ( 2004 a 2013 ), kde vystoupil na stejné stagi jako Filterheadz. Za zmínku stojí i pořádání velké stage na OAF 2012, kde se svými přáteli ukočírovali 3 denní Growshop stage. Za sebou má již 8 let hraní na gramofony, doma má ještě mnoho desek, ale již mu 2 decky nestačí a rozhodl se pokračovat v digitálním světě s technikou od NI. V jeho setu se můžete těšit na nekompromisní a energické techno. Také jeden z oslavenců této párty.

STAY.ONE: Brněnský rodák v současnosti žijící v Praze se na taneční scéně pohybuje někdy od roku 2003. Návštěvník velkých brněnských halovek jako tenkrát byly Orion Hall, Apokalypsa, Citadela a jiné si techno zamiloval na první poslech. Fascinován tímto různorodým hudebním stylem po nějaké době začal experimentovat s djingem, nejprve s klasickými vinyly, později i digitálním djingem. Největší a nejpodstatnější zlom nastal kolem roku 2010 po jeho přesunu do Prahy, kdy se začal djingu věnovat na plno. V současně době se prezentuje aktuálním hutným technem, je nejvíce ovlivňován švédským soundem, produkovaným nejen jeho nejznámějším zástupcem Adamem Beyerem, ale i celým jeho labelem Drumcode.

COALLIVE: hudebník a producent který ve svých liveset vystoupeních rád využívá možností současné technologie. Kontroler propojený s programem Ableton, Kaosspad nebo oblíbený iPad, dá se říci to nejlepší pro live performing a improvizaci. Při svých vystoupeních nehraje žádné hotové skladby spojené v jeden DJset, ale používá své vlastní samply, smyčky a custom nastavení, čímž vzniká neobvyklá paleta improvizovaných zvuků a groovů. Je členem skupiny Ableton User Group Czech, která se stará o podporu uživatelů programu Ableton live a provozuje stránky coal-live.cz, které se věnují problematice různých live projektů a performancí, kde také naleznete něco málo návodů ,tipů a triků pro program Ableton live.

TWIN A BAND FAKTORY: Dj který se pustil do vlastní tvorby a propagace seskupení INNER SPACE CREATORS. Pořádá první akce vystupuje na patries po celé ČR (Ec-lec-tika, Open air Brandlín, Techspace atd.) Bylo to v době rozmachu klubové scény v Česku. Koupil si první sampler Yamaha SU200, se kterým pracoval na první hudební produkci. Postupem času přišla spolupráce s mnohými vlivnými lidmi z hudební branže. Tento DJ a muzikant , nás zde podpoří s hudebními nástroji jako bicí a saxofon, máte se jistě na co těšit!

VJ Show: VJ Mordor - zde snad ani není potřeba nic psát , tuhle show musíte prostě vidět, aby jste pochopili výběr tohoto jména.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/327597787389523/

Dodal: Štěpán Ježek, Epic Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CELEBRATORY TECHNO SESSION

Sobota 14. 6. 2014
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Pavel Krejdl & Detrik aka Underground Children, Aiffel, Efectiv, Stay.One, Coallive, Twin, Band Faktory
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika