Pet Shop Boys vystoupí v srpnu v Praze

Pet Shop Boys vystoupí v srpnu v Praze

19. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Právě probíhající turné legendárních Pet Shop Boys je natolik úspěšné, že si vyžádalo další koncertní zastávky - včetně pražské. V naší metropoli skupina vystoupí 13. srpna v právě otevřeném Fóru Karlín.
V rámci večera zazní i loňské, kritikou vysoce ceněné, album Electric, které do médií uvedl singl Axis. Ten se záhy dočkal i remixu z dílny proslulého DJ a producenta Boys Noize, který si v minulosti "vzal do parády" například Depeche Mode, Daft Punk, Snoop Dogga nebo Chemical Brothers. Videoklip 
 

Vedle Axis deska přinesla dalších sedm zbrusu nových skladeb a coververzi písně Bruce Springsteena "The Last To Die". Produkci celé nahrávy "dozoroval" britský hudebník, skladatel, producent a trojnásobný držitel Grammy Stuart Price, jehož rozsáhlé portfolio zahrnuje spolupráci např. s New Order, Madonnou, The Killers, Keane, Missy Elliott nebo Sealem.

"Nahrávání Electric bylo opravdovým zážitkem. Natáčeli jsme jej v Berlíně, Londýně a Los Angeles s užitím různých technik - od old school syntezátorů a elektronických bicí po nejmodernější počítačové technologie. Jsem rád, že jsem měl možnost spolupracovat s lidmi, kteří do velké míry zformovali můj hudební vkus. S dvojicí, která neustrnula ve starých časech, ale stále na sobě pracuje a stále se velmi vyvíjí". pochvaluje si spolupráci s duem Stuart Price.

"Se Stuartem jsme chtěli spolupracovat už strašně dlouho. Naše poslední desky byly zpravidla odpovědí na předcházející alba. Zatímco Elysium mělo reflektivní náladu, Electric je hodně výbušné a taneční." přibližují Pet Shop Boys novinku, na které si zahostoval i držitel Brit Award, stále populárnější zpěvák a rapper Example.
 
 

Electric World Tour vypuklo již vloni. Letošní druhá část odstarovala v polovině května v Chile a přestože už její původní rozpis obsahoval úctyhodných 45 zastávek, na četné žádosti dalších pořadatelů se skupina rozhodla přidat další koncerty.

"Pop jak víno! Tahle nádherná show jen potvrzuje členství Pet Shop Boys v klubu těch nejlepších. Stejně jako Madonna, Lady Gaga a Kate Bush to jsou správné pop hvězdy, které dobře chápou, jak propojit mainstream s avantgardou." (The Times)

Vstupenky na pražské vystoupení 13.srpna ve Fórum Karlín, které pořádá Mania Promotion jsou exkluzivně k dostání v síti Ticketpro.

Dodal: Pavel Pešek, Maniapromotion.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PET SHOP BOYS

Středa 13. 8. 2014
Vystupují:
Pet Shop Boys (UK)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 06. 2014 | 23:31:24
+0 | -0

z

Madonna je vypočítavá čubka,Radio blah blah sliz,Kate Už pravděpodobně největší ženská umělkyně všech dob a PSB jednoznačně nejlepší elekronická či techno-popová ikona(sorry depešáci,underwold,chem's,prodigy atd.)

SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika