8. ročník Sheexy Boat oznamuje termín

8. ročník Sheexy Boat oznamuje termín

27. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos tomu bude již 8 let od doby, kdy vyplul první párty parník Sheexy Boat, který zahajoval jeden z doposud trvajících pravidelných večerů v Chapeau Rouge s názvem Sheexy House. Od prvního parníku v roce 2006 se s každým rokem zkracuje čas, za jaký jsou lístky vyprodány.
Loni se podařilo vstupenky vyprodat ještě před uvedením hlavního hosta lineupu, a tak i letos abychom vás trošku napnuli budeme uveřejňovat jména hlavních dj hostů postupně. Kromě rezidentních djs a zakladatelů Sheexy Boat djs Tazz & Biodan se můžete těšit na další stálice paluby Sheexy Boat, a to dvojici djs z Chi Chi Gangu Ondrej K & Zissou. Jedním z hlavních hostů, kterého vám prozradíme již nyní bude legenda české underground house scény Pavel Bidlo! Další dvě jména vám odtajníme postupně, a to konkrétně 9.7. a 16.7. Jen naznačíme, že jedno jméno pochází z německé a druhé z české underground house scény, takže je na co se těšit!

Letošní Sheexy Boat opět vypluje v sobotu a bude se jednat o celodenní plavbu se zastávkou na vyžití. O tom, kam se pojede a jaké budou detaily trasy se dozvíte později na svém oblíbeném party info serveru. Důležité je mít na paměti, že loď vyplouvá 2.8. v 13:00 z náplavky u Štefánikova mostu vedle Bukanýra. Po skončení plavby proběhne jako vždy v Chapeau Rouge oficiální afterpárty s djs z Sheexy Boat.

Sheexy Boat párty je naše každoroční srdcovka, a tak nikdy předprodej neprobíhá pomocí komerčních ticket portálů, ale vše řešíme osobně. Letos bude v prodeji pouhých 150 lístků! V tuto chvíli, již můžete kontaktovat dje Tazze, nebo Biodana přes facebook a dělat si rezervace přes interní zprávy, kde se obratem dozvíte detaily předání lístků a platby. Platí pravidlo, kdo dříve přijde, ten dříve bere. Tak nezapomeňte, že minulý ročník byl vyprodán během jednoho dne, takže kdo zaváhá, nepluje! Jedinou šancí, jak poté získat lístek, bude navštívit připravované Sheexy Boat warm-up párty, které proběhnou 11.7. v Chapeau Rouge, 21.7. v Roxy a 25.7. v 2. Patře, kde bude možnost si zasoutěžit o možnost koupě posledních lístků, které jsme do soutěží rezervovali.

Facebook událost: www.facebook.com/events/1507635822799005/

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXYBOAT

Sobota 2. 8. 2014
Vstup: 300 Kč v předprodeji
Vystupují:
Pavel Bidlo, Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika