Rakouští Naxxos a Android Asteroid na Garden party v Riegrových sadech

Rakouští Naxxos a Android Asteroid na Garden party v Riegrových sadech

16. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Historicky první Garden Party v Riegrových sadech už zná svůj line-up. Akci společně připravují Gambrinus Excelent a Fource Entertainment na 2. srpna, těšit se můžeme na bazén, pláž s pískem a především skvělou hudbu!
“Něco podobného v Praze ještě nebylo - a to nezkoušíme nějaké laciné reklamní řeči. Zahradní párty s hudbou v takovéto podobě jsou typické spíše v zahraničí, a České republice se zatím vyhýbali. Rozhodli jsme se to změnit a připravit pro fanoušky skvělé hudby opravdu nabušenou párty! Headlinerem budou dva rakouští DJs Naxxos, jejichž hudba může připomínat například Klingande, Klangkarussella, Bakermat nebo FAUL. Čeká nás pak ještě spoustu dalších skvělých jmen,” vyjádřili se k akci pořadatelé. 

NAXXOS (AUT)
Ovlivněni nespočtem žánrových vlivů, Naxxos kombinují blažené, drtivé riffy s duchaplnými přírodními beaty. Naxxos se, inspirováni hudbou ze všech koutů světa, snaží překračovat co možná nejvíce hranic - hudebních i zeměpisných.

Za fanouškovské podpory v celé Evropě (a zvláště ve Francii) a nalezení hudební scény, o níž se mohou s láskou starat, se Chris a Max rozhodli do své hudby vložit veškerou energii a vášeň - a na tu se také během Garden Party můžeme těšit!
 

ANDROID ASTEROID DJ SET
Android Asteroid je úspěšný downtempo/electronic/jazz/hip-hop projekt dvou českých producentů. Jako jedni z mála českých projektů zformovali osmičlennou kapelu a vydali se na cestu do světoznmých studií Abbey Road Studios a Red Bull Studios v Londýně, kde nahráli dvě unikátní live sessions za účasti hip hopových legend, DJ Vadima a Yarah Bravo. Na Garden Party rozpoutají odzbrojující DJ set, který vás určitě dostane!
 

AlexT
Ke konci 90. let navštěvoval AlexT Ibizu pravidelně, aby objevoval a přejímal parádní nové vibes a trendy svěžího španělského housu. Po angažmá v Tantra Café, Playa d'en Bossa a slavném Café Del Mar v San Antoniu, Alex přesídlil v roce 2003 do Prahy za doprovodu vší inspirace a vibes, čerpaných z oldschool a trans house z Ibizy, přidal špetku jihoamerických vlivů, které sloučil s českými vibes, což nakonec vyústilo v jeho nezaměnitelný zvuk. Alex hrál v mnoha zemích, mimo jiné ve Francii, Španělsku, Tunisu a České republice.

TETRO
Tetro je touhou přivést DJ set do zahraničí, vize, která by mohla být moderní elektronickou hudbou. Šest let života a šíření lásky v New Yorku, Helsinkách, Dublinu, Kodani, Praze, Corku a Paříží!

BEATS.PM
V roce 2013 se v Praze otevřel malý svět londýnského undergroundu, lounge Beats.PM, zpočátku přístupná pouze několika nadšencům. Její rezidentní DJs, Drumax a Vidras, se podíleli na mnoha zajímavých projektech, pravidelně hrají na Beats.PM sessions po pražských klubech, mají za sebou i hostování na prestižní klubové noci Spotlight. Do Garden Party přinesou spoustu zajímavých vibes inspirovaných moderním elektrem, minimalem, grungem, garage, technem, chilloutem, ambientem - prostě od nich můžeme čekat vtělení londýnské klubové scény v Praze!

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GARDEN PARTY

Sobota 2. 8. 2014
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
NAXXOS (AUT), ANDROID ASTEROID DJ SET, AlexT, Drumax, Vidras, Tetro a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika