FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Dyzajnové a festivalové léto na Střeleckém ostrově

Dyzajnové a festivalové léto na Střeleckém ostrově
23. 07. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Také se vám zdá způsob trávení prázdnin v centru města poněkud nešťastný? Nudíte se? Nekupujte si medvídka mývala, nýbrž se oblečte do proužkatého trička a přijďte první dva srpnové dny na Střelecký ostrov! Odehraje se tam totiž historicky první dvoudenní Dyzajn Market festival.
Léto, skvělá hudba, originální móda a uvolněná prázdninová atmosféra k sobě patří, a tak jsme se rozhodli, že to vše spojíme v jedno. Střelecký ostrov v srdci Prahy se promění na 48 hodin v přístav plný designu a hudby. Tak neváhejte, nastupujte a plujte s námi od pátku 1. srpna od 12:00. Pomyslná plavba potrvá až do soboty 2. srpna do 20:00. Po stáhnutí plachet vás naše kapitánka Terezie Tunková zve na námořnickou afterparty do Malostranské Besedy, kterou nám hudebně doprovodí DJ Martin Mikuláš.

Dyzajn MArket

STÁLICE
Na dyzajnovém ostrově se na vás budou těšit i vaše oblíbené stálice – atelier MATE, skynet, Playbag, Lubor Baum, 2D3D, Akari, ...little illustrations, Koko, Kertag, Minimon, Krasohledy, Skoba, Formace, Studio Malíská, Punktura, Youngprimitive, Kikibike, Calico, Nathan Heilmann, Julius Fashion Shop, Pipi Punk, Vosina for You a Yaxi Taxi. 

NOVÁČCI
Nováčky na palubě, které rozhodně stojí za to shlédnout, jsou: nádobí s nejen přímořskou tématikou od Jitky Toman, kuchyňská prkénka z recyklovaných materiálů NineLives, vintage brýle MONOCL, minimalistické šperky BLAHO, autorské kožené kabelky Franco Arrazi, tašky z bio bavlny PanicOrganic, polská móda z recyklovaných materiálů SKUZA, kožené obaly na telefony a další elektroniku BALAS, papírové hračky PEPE a hliníkové šperky od Tomáše Holuba.

DYZAJN MARKET DYZAJN
Na tomto Dyzajn marketu navážeme na úspěch naší limitované kolekce Dyzajn market DYZAJN, která se setkala s velkým úspěchem. Opět jsme vybrali několik designérů, kteří pro nás a pro vás vytvoří limitovanou kolekci šperků, oblečení, kabelek, doplňků, hraček a porcelánu podle našeho námořnického vizuálu.

HUDBA
Jak jste si mohli všimnout, tento Dyzajn market má přízvisko FESTIVAL a není to jen tak náhodou. Máme pro vás připravený našlápnutý hudební program, který v pátek odstartují Pilgrim Pimple svými lidovkami současnosti. Následovat je bude revuální kapela Olats Otesoc, zvukové iluzionistky Yellow Sisters, multižánrová kapela Christmas Brass Band, nebo zpěvačka a skladatelka Vladivojna La Chia.

V sobotu, hned po tradičním pohádkovém představení Buchet a loutek, následuje alternativní pop s prvky jazzu, rocku a soulu v podání Bellamy Moon. Mezi dvěma bloky módních přehlídek a flamencových tanečních vystoupení se předvede Sunflower caravan ve své 60s náladě. Sobotní podvečer oživí nejsyrovější a nejznámější kapela z hudebně nenadaných skupin Čokovoko a celý program na Dyzajn stage uzavře mladá elektro kapela Kazety. Ti, kteří si budou chtít hudební zážitek ještě prodloužit, se mohou vydat na afterparty do Malostranské besedy, kde bude hrát od 22h Dj Mikuláš. Celý festivalový program je pro návštěvníky zdarma.

Kompletní harmonogram doprovodného programu:

Pátek 1. srpna - 12:00 - 21:00
12:00 - 13:00 Pilgrim Pimple
14:00 - 15:00 Olats Otesoc
16:00 - 17:00 Yellow Sisters
18:00 - 19:00 ChristmasBrass band
20:00 - 21:00 Vladivojna La Chia

Sobota 2. srpna - 10:00 - 20:00, od 22:00 afterparty
10:00 - 11:00 divadlo Buchty a loutky
12:00 - 13:00 Bellamy Moon
13:15 - 13:35 módní přehlídky
13:35 - 13:45 Flamencové vystoupení Petry Šťastné a Loly Karpenko
14:30 - 15:30 Sunflower Caravan
15:45 - 16:05 módní přehlídky
16:05 - 16:15 Flamencové vystoupení Petry Šťastné a Loly Karpenko
17:00 - 18:00 Čokovoko
19:00 - 20:00 Kazety
22:00 - ??:?? Námořnická afterparty Malostranská beseda, DJ Mikuláš

MÓDNÍ PŘEHLÍDKY
Chybět nebudou ani módní přehlídky. Na mole se projdou modelky, které budou krásně nalíčené Make-Up Institute Prague a načesány kadeřnicemi z Franck Provost. Modelky se představí v plavkách Laia a ve vlasech se jim budou třpytit čelenky Vulpecula, poté je vystřídají šaty a sukně Blackmountain, které tvoří dokonalé duo s kabelkami Morrows. Pánové nemusí smutnit, i pro ně bude nachystána pánská přehlídka v režii obchůdku Kuráž. Vosina for you a její romantické šaty a sukně budou sladkou tečkou za promenádou krásného oblečení a doplňků.

PRO DĚTI
Nově budeme mít na Dyzajn marketu chill out zónu a kutilský koutek pro děti. Můžete se těšit na dílničky a nejrůznější aktivity zpestřené designovou zábavou pro děti od UNLIMITED design. Posezení pro děti nám kompletně vybaví  EP Studio designovým nábytkem FLIP FLAP, který je “ušit” na míru právě těm nejmenším.

Máme připravený program pro čilé ratolesti, které rády tvoří, malují a kutí, tak i pro ty, kteří si radši po obědě poslechnou pohádku, nebo si zahrají deskovou hru. Čeká vás několik různorodých aktivit, her a vychytávek od skupiny Testováno na dětech, nebo workshop s časopisem Hrana. Těšit se můžete i na nádherné divadélko Buchty a loutky s pohádkou Neposlušná kůzlátka, či divadelní představení od souboru Pohádkové šachy. Mezi designérskými stánky najdete i mnoho dětských oblečků, doplňků a hraček od značek Rosallia, Chairo, Barquito, Happy Booba, Stříbrná žába, Habika, Red Capra, Baby Olé, Not Just Mom a dalších.

ZÁBAVA
Na Střeleckém ostrově pro vás bude přichystána chill out zóna s pohodlnými pytli Lenoch, kde si můžete posedět, číst si, nebo jen tak relaxovat. Plážové posezení před beach barem Café Jericho připraví designéři Kartoons. Myslíme i na muže, a tak pro vás máme PÁNSKÝ KLUB, kde si budete moci zdarma zahrát s kamarády stolní fotbálek, nebo deskovou hru Kmotrov. Pokud byste neměli dost, stačí, když si seženete pár spoluhráčů a společně si vyluštíte kvíz od Quiz Crew.

PODPORUJEME
Na Dyzajn market Festivalu podpoříme občanské sdružení ELPIDA. Koupí ručně vyráběných ponožek či knižní lahůdky v rámci akce "10 dkg Bulgakova" podpoříte fungování Centra pro seniory v Praze na Pankráci.

Dyzajn market je součástí kulturního projektu pražské Malostranské besedy Letňák 2014 – Léto pro Pražany připraveného pro Střelecký ostrov. Cílem Letňáku 2014 – Léta pro Pražany je vytvořit prostor, kde se budou potkávat Pražané i návštěvníci hlavního města.

“Přijďte si užít dva skvělé prázdninové dny naplněné pohodou po okraj na Střeleckém ostrově, nakupte si originální kousky, zaposlouchejte se do koncertů, lenošte s námi, hrajte si, prostě si užijte první Dyzajn market Festival!”, říká Terezie Tunková, hlavní organizátorka akce.

Těšíme se na Vás!
Vstup zdarma
Bezbariérový přístup
Děti vítány! Psi na vodítku také!

Více na www.dyzajnmarket.com

Dodal: Václava Parkánová, Dyzajnmarket

DYZAJN MARKET

Pátek 1. 8. 2014 až Sobota 2. 8. 2014
zdarma
Vystupují:
Pilgrim Pimple, Olats Otesoc, Yellow Sisters, ChristmasBrass band, Vladivojna La Chia, Bellamy Moon, Sunflower Caravan, Čokovoko, Kazety, DJ Mikuláš
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |