Icon for Hire předskokany Hollywood Undead

Icon for Hire předskokany Hollywood Undead

13. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražské fanoušky přijede v listopadu do Roxy rozehřát americká rocková skupina pocházející ze státu Illinois, Icon for Hire. Jejich debutové album Scripted z roku 2011 se vyšvihlo během prvního týdnu prodeje mezi historicky nejlepší Tooth & Nail Records prvotiny.
Frontmanka kapely a fashion designérka Ariel se spojila s týmem undergroundových umělců a kreativců, aby dali dohromady klip k “Off With Her Head” z alba Scripted,, který získal 200 tisíc shlédnutí hned běhěm prvního týdne od vydání. Se svými videi “Make a Move” a “Get Well,” se stali na YouTube internetovým hitem.
 

Skupina má za sebou první velké turné a v roce 2013 se přesunula do studia, aby se známým producentem Mikem Greenem (All Time Low, The Wanted, Pierce The Veil) pracovala na nové desce, která vyšla v říjnu minulého roku s názvem “Icon For Hire”. Stylově se Icon For Hire snaží propojit pop punk s prvky alternativního metalu a elektronické hudby, nicméně sami sebe prezentují především jako skupinu, která má kořeny v rocku. “We love the combination of brutal, in-your-face riffs, with the fun candy of pop production sprinkled all over it," tvrdí zpěvačka Ariel.

Listopadový koncert tak slibuje slušnou dávku energických kytar a na pozadí elektronických popových aranží. Vstupenky je možno zakoupit za 495,- Kč v síti Ticketpro nebo Facebooku Fource Entertainment.
 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/758808050817211/

Dodal: Adam Kaňa, Fource Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOLLYWOOD UNDEAD

Úterý 18. 11. 2014
Vstup: 495 Kč v předprodeji
Vystupují:
HOLLYWOOD UNDEAD (USA), ICON FOR HIRE (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika