Zájezd na Syndicate 2014

Zájezd na Syndicate 2014

18. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I letos německá promo agentura i-Motion v kooperaci s holandskými kolegy z Art Of Dance naplánovali další ročník, tentokráte již osmý, harder styles festivalu Syndicate. V komplexu hal Westfalenhalle v Dortmundu budou opět připravené pro návštěvníky 4 scény.
V následujících řádcích se dozvíte informace k chystanému zájezdu na jednu z těch zajímavějších harderstyles akcí roku. Řeč je samozřejmě o party Syndicate, která se letos bude konat 4. října na tradičním místě.

Syndicate se zrodila před osmi lety. Na premiéru již tehdy přišlo na 10.000 účastníků. Toto číslo se za dobu existence rozrostlo, dvojnásobně, na neuvěřitelných 20.000. Je to rozumná evoluce, kterou jen tak nic nezastaví.

Hudebně pestrá a zajímavě stylová párty s ohromující produkcí - to je zkrátka event, na který se nedá jen tak nedám dopustit. I letos se můžete těšit na velmi silný zvuk, který je charakteristický pro Westfalenhalle. Návštěvníky zcela jistě uchvátí i obrovská indórová laser-pyro-světelná show se všemi dekoracemi.
 

Syndicate patří mezi zásadnější halové harderstyles akce roku v Německu. Stejně jako v předchozích letech i letos se na této obří halové akci představí to nejlepší ze současné hardcore, hardstyle, hard techna a techna. Žádný fanda tohoto stylu by na této akci proto neměl chybět. Neváhejte a vyrazte s námi. Hlaste se co nejdříve, kapacita autobusu je omezená a zbývá několik málo posledních míst.

Westfalenhallen v Dortmundu své brány otevře opět 4. října v 20:00. Lístek se dá zakoupit za 55,90 € (i s poplatky). Vstupenky bez problémů zakoupíte na těchto stránkách.

Pro návštěvníky budou opět připraveny čtyři stage: Masters Of Hardcore,Hardtechno Force, Techno District a Hardstyle kingdom.

Chcete na tuto akci vyrazit a nemáte se tam jak dostat? Tak pro Vás máme tip, jak se na tuto akci vypravit společně s lidmi, kteří touto hudbou žijí, stejně jako vy! V minulém roce vyrazil autobus s 35 zájemci. Bude letos o tento event z České republiky větší zájem? Já osobně se nechám překvapit! Více informací se dozvíte zde https://www.facebook.com/events/1453782638233789/?ref=73&source=1

Zájezd na Syndicate (DE)

Syndicate

Místo a čas konání: Westfalenhallen Dortmund, Německo, sobota 4. 10. 2014, 20:00 - 07:00

Vzdálenost z Prahy: 660 km, tedy cca 7. hodin jízdy průměrnou rychlostí 90 km/h (téměř výhradně samá dálnice).

Cena zájezdu je stanovena na 3.130,- Kč (zahrnuje zpáteční jízdenku do Dortmundu a lístek na akci). Pokud si někdo bude přát, tak je možné pouze uhradit cestu 1.600 Kč a lístek si zakoupit osobně.

Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží (vlakového), plánujeme 4. 10. 2014 v 09:00 ráno (sraz v 8:45!). Do Německého Dortmundu přijedeme okolo 19. hodiny odpolední, tam zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání, budete tak mít čas podívat se do města a zajít někam na pořádné jídlo před akcí. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do nedělní 7.00 hodiny, kdy se opět sejdeme u autobusu. Odjezd z Dortmundu je plánován v neděli v 7:30. Příjezd zpět do Prahy je odhadován v neděli 5. 10. 2014 kolem 17. hodiny

Line up

Masters Of Hardcore
The Supreme Team (Angerfist + Tha Playah + Outblast + Evil Activities) live
Korsakoff
Noize Supressor
Partyraiser vs Drokz
Miss K8
Nosferatu
Dyprax
Catscan vs Predator
Wasted Mind
Thorax live
Negative Audio live ( evtl @ Hardtechno Area)
I:Gor live (evtl @ Hardtechno Area)
Bloodcage (evtl @ Hardtechno Area)
Bodyshock
Mc Tha Watcher

Hardstyle kingdom
Ran-D
Isaac
Radical Redemption
Crypsis
Act of Rage
Warface
Typhoon
X-Pander
Kold Konexion
Chain Reaction

Hardtechno Force
BMG
Fatima Hajji
Minpren
Pappenheimer
Sutura
Andi Teller

Techno District 
Raphael Dincsoy
Madrid Raineri
Khaleesi
Amok
Mystery
A.Paul
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE

Sobota 4. 10. 2014
Vstup: předprodej 55,90 €
Vystupují:
The Supreme Team (Angerfist + Tha Playah + Outblast + Evil Activities) live, Korsakoff, Noize Supressor, Partyraiser vs Drokz, Miss K8, Nosferatu ,Dyprax, Catscan vs Predator, Wasted Mind, Thorax live, Negative Audio live ( evtl @ Hardtechno Area), I:Gor live (evtl @ Hardtechno Area), Bloodcage (evtl @ Hardtechno Area), Bodyshock, Mc Tha Watcher, Ran-D, Isaac, Radical Redemption, Crypsis, Act of Rage, Warface, Typhoon, X-Pander, Kold Konexion, Chain Reaction, BMG, Fatima Hajji, Minpren, Pappenheimer, Sutura, Andi Teller, Raphael Dincsoy, Madrid Raineri, Khaleesi, Amok, Mystery, A.Paul
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika