Roxy nabídne v září elektroniku, rap i kytary

Roxy nabídne v září elektroniku, rap i kytary

31. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S koncem prázdnin se naplno rozjíždí i pražská klubová sezóna. V Roxy to tento měsíc bude hlavně o drum &bassu, na své si ale přijdou i příznivci techna, hip hopu a také metalu. Více v našem měsíčním přehledu.
S novou klubovou sezónou startují již dnes v Roxy i oblíbené pondělky zdarma, více v článku s programem zářijových Free Mondays.

9. 9. - Kid Ink
 

Prvním zvučnějším zahraničním jménem bude v září americký rapper Kid Ink. Jeden z nejlepších interpretů svého žánru navíc navštíví Českou republiku vůbec poprvé. Přiveze i čerstvou letošní desku My Own Lane.

12. 9. - Carl Craig
Bezpochyby jedna z top akcí měsíce září. Carl Craig patří mezi nejrespektovanější a nejvlivnější osobnosti elektronické scény a již přes dvacet pět let udává směr světové nejen techno kultury. Vstupenky seženete v předprodeji za sympatických 390 Kč.
 

SOUTĚŽ
 
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy na Carl Craig v Roxy

Otázka: Jakou skladbou zahájil Carl Craig svůj mix pro BBC Radio 6 z července 2013? (najdete na Soundcloud.com)

Váš tip:
Jonas Kopp - Green Fingers
Funkadelic - Cosmic Slop
Alicia Keys - 101


Jméno:


Příjmení:


Email:

 



19. 9. - Beats.PM s dj Zinc
 

Oblíbený večírek agentury Fource Entertainment slaví své první výročí. Hostem večera je jedna z klíčových postav britské elektronické scény, mistr wileoutu a stvořitel crackhousu - dj Zinc. Navíc můžete těšit na support v podobě Beats.PM djs.


20. 9. - Imagination festival warm up – Drumsound & Bassline Smith

Imagination Festival proběhne 28. 11. 2014 na pražském výstavišti v Letňanech. Jeden z hlavních warm upů proběhne v Roxy, kde za sympatických 190 Kč v předprodeji poprvé vystoupí britské legendy drum & bassu Drumsound & Bassline Smith, kromě českých djs je doplní krajan dj Feint.

24. 9. - Bolt Thrower
Britská deathmetalová modla Bolt Thrower přijede do Roxy 24. září. Jako support se dále představí kapely Morgoth a Incantation. Koncert bude jedinou zastávku ve východní astřední Evropě a proto dostává jistý punc exkluzivity.

26. 9. - RAM Night
 

Fanoušci drum&bassu by si určitě neměli nechat ujít historický první klubovou RAM Night na území České republiky. Špičkový britský label RAM Records bude reprezentovat jeho majitel Andy C ve 3 hodinovém setu, dále Loadstar a Hamilton. Český support obstará Thiew, Schooler a 2K se Swegem.

29. 9. - In Flames
Švédská metalová jednička In Flames s novou deskou Siren Charms vyráží na velké evropské turné, které nemine ani Česko, kde se populární seveřané představí 30. září. V Roxy je doprovodí američtí Wovenwar a britští While She Sleeps.

Climax bude poslední zářijovou sobotu 27. 9. 2014.

Roxy září 2014
Pro zvětšení klikni na obrázek.

Více informací a kompletní program naleznete i na roxy.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CARL CRAIG

Pátek 12. 9. 2014
Vstup: od 390 Kč v předprodeji
Vystupují:
Carl Craig (USA), Biodan, Tazz, Slater, Tomics, Cubik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika