Vítězové burn Residency 2014

Vítězové burn Residency 2014

02. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Z původního počtu více než 6 000 účastníků z celého světa odletělo 18 nejlepších DJů z 18 zemí na Ibizu, aby se učili od hlavních mentorů Carla Coxe, Peta Tonga a Johna Digweeda i vzájemně mezi sebou. Při různých úkolech spolu soutěžili o výhru ve formě 5 letních angažmá ve špičkových klubech Cafe Mambo, Privilege a Sankey’s.
Bootcamp na Ibize byl naplněn trénováním, soutěžením a zkušenostmi a všichni soutěžící DJové se snažili ze sebe vydat absolutní maximum! Podívejte se na ukázku (zde) a zjistíte, co se dělo během dvou intenzivních týdnů na bílém ostrově.



Při přednáškách a masterclasses předávali hlavní mentorové a hosté jako např. Jay Lumen, Goldfish, Paco Osuna a Uner soutěžícím svoje znalosti a snažili se, aby si každý účastník odnesl z bootcampu co nejvíce. Zvláštní hlavní mentor Philipp Straub se postaral o to, že letošní ročník burn Residency dosáhl špičkové kvality a i ti, kteří nezískali letní angažmá, opouštěli ostrov s úsměvem a s neocenitelnými zážitky.

Během bootcampu měli soutěžící tu čest si zahrát v partnerských klubech Privilege, Sankey’s, Cafe Mambo a příležitostně vystoupit i v jiných prvotřídních klubech a při speciálních akcích. „Burn Residency je největší soutěž DJů na světě a je (bylo) pro mě velkou ctí, že v ní mohu mít v roce 2014 vedoucí roli. Na základě úpravy koncepce z předchozích let bylo snadné získat mnoho přátel a kolegů z oboru, které jsem poznal za posledních 20 let, aby tento program podpořili, a musím říct, že mě nesmírně těší, když vidím, jak perfektně vše probíhá. Na ostrov přijelo 18 skvělých soutěžících a bylo těžké vybrat, kdo z nich může zůstat, ale domnívám se, že jsme vybrali skvěle. – Philipp Straub

Po bootcampu bylo vybráno těchto pět vítězů burn Residency 2014:

Henri Matisse (Dánsko)
Javi Row (Španělsko)
BOg (Rumunsko)
Charlie dont surf (Švédsko)
System Divine  (Chorvatsko)   


Vzhledem k mimořádnému talentu se mentoři rozhodli dát šanci i šestému soutěžícímu, aby zůstal na Ibize a celé léto zde vystupoval.

Všichni finalisté začali též pravidelně vystupovat v Cafe Mambo, Mambo Sushi, Sands Beachclub a Savanna, a rovněž v Ibiza Sonica, kde mají každé úterý svoji show.

Po celé léto těchto pět DJů podporují a sledují Philipp Straub a John Digweed.

„Všichni z nich jsou již umělci, DJové a hudebníci a my jsme jim mohli pomoci se formovat, což bude každopádně pro každého z nich obrovská výhoda a postup v jejich budoucí kariéře. Potom, co společně strávili neuvěřitelně vzrušující léto roku 2014, příběh všech tedy pokračuje, ale samozřejmě tomu jednomu a jedinému vítězi se okamžitě otevřou mnohé nové dveře a já se těším na to, že mu budu na jeho cestě pomáhat”, uvedl Straub.

Vzhledem k tomu, že bootcamp skončil a pomalu končí sezóna na Ibize, byl čas oznámit celkového vítěze burn Residency 2014! Toho, kdo prokázal, že má vše, co potřebuje DJská superstar.

Finále burn Residency se konalo v Beachouse a bylo součástí slavného Rumors Festivalu. Pět vítězů hrálo před 1 500 hosty, včetně špičkových DJů jako např. Felix da Housecat a Richie Hawtin. Celkovým vítězem burn Residency 2014 se stal Javi Row ze Španělska, který hrál ve finále společně s DJskou superstar Guyem Gerberem.

Javiho Rowa bude nyní podporovat profesionální manažerský tým a kromě toho investice ve výši 100 000 €, aby se mohl připojit ke slavným DJům, s nimiž se seznámil během své vzrušující cesty: burn Residency 2014.

Rozhovor s Javi Rowem

Jaký máš pocit z vítězství v burn Residency?
„Vyhrát v burn Residency je rozhodně splněný sen a jsem opravdu šťastný a sám na sebe hrdý, protože jsem ze sebe vydával maximum až do konce a nakonec jsem zvítězil, to je úžasné.“

Jaké byly tvoje pocity od začátku bootcampu?
„Od začátku měli soutěžící v burn Residency velmi vysokou úroveň, bylo to náročné a myslel jsem si, že bude pro mě obtížné dosáhnout cíle, což bylo samozřejmě vítězství v soutěži. Zvládl jsem to, tvrdě jsem pracoval a nyní jsem hrdým vítězem.“

Jaké máš plány?
„Momentálně se chystáme úzce spolupracovat s Philippem. Chceme absolvovat co nejvíce vystoupení na co nejvíce místech a také se budeme soustředit na hudební produkci a mixy a různé druhy propagace na sociálních médiích a snažit se dosáhnout něčeho velkého.“

A tvoje plány jako DJe?
„Můj plán DJe je pokračovat v usilovné práci tak jako dosud, soustředit se na hudbu a jít za svým snem tak jako dosud, to si myslím je ta nejlepší cesta.“

Dodal: Martin Kučera, Lavo Productions
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika