Ed Sheeran míří poprvé do České republiky

Ed Sheeran míří poprvé do České republiky

15. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zpěvák a skladatel Ed Sheeran, který byl právě nominován na prestižní cenu Q Award pro nejlepšího sólového umělce ve Velké Británii, a jehož chytlavá hudba zní ze všech světových rádií, začátkem příštího roku dorazí s ještě čerstvým druhým studiovým albem x i za fanoušky do České republiky.
Vůbec poprvé se jim naživo představí 12. února 2015 v Praze v prostorách Fora Karlín. Teprve třiadvacetiletý Ed Sheeran se narodil 17. února 1991, a tak je možné, že v Praze předčasně oslaví   narozeniny. Je nejlepším kamárádem americké pop a country hvězdy Taylor Swift, ale přátelí se také např. s herečkami Courtney Cox, které by měl dokonce jít za svědka na svatbě, a Jennifer Aniston, jež si většina z nás oblíbila díky rolím Monicy a Rachel v seriálu Přátelé.

Ed Sheeran

Tvorba Eda Sheerana míchá různé hudební žánry. V jeho písničkách jsou patrné prvky popu, r&b, folku, ale také třeba alternativního hip-hopu. Není tedy divu, že jako zdroje inspirace zmiňuje kytaristu Erica Claptona, písničkáře Boba Dylana, ale i jednoho z nejslavnějších rapperů vůbec Eminema.
 

I přes to, že je Ed celkem mladíček a má na kontě „jen“ dvě studiová alba, podařilo se mu už dosáhnout obrovských úspěchů. V roce 2012 získal dvě ceny Brit Awards v kategoriích „nejlepší britský sólový zpěvák“ a „skokan roku“. Nádherná balada The A Team z debutového alba + (Plus), jež vyšlo v roce 2011, mu vynesla ocenění Ivor Novello Award, když byla zvolena nejlepší písní po hudební i textové stránce.

V roce 2013 si pak díky ní vysloužil dokonce nominaci na cenu Grammy v kategorii „skladba roku“ a na slavnostním vyhlašovacím galavečeru ji zazpíval společně s Eltonem Johnem.

Vstupenky na jeho pražský koncert za 990 Kč včetně poplatků pořídíte v předprodejní síti Ticketpro od 17. září. K dispozici budou od 10:00 hodin. Více informací na www.charmmusic.cz

Dodal: Iva Bokova , Charm Music s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ED SHEERAN

Čtvrtek 12. 2. 2015
Vstup: 990 Kč
Vystupují:
Ed Sheeran (UK), Ryan Keen (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika