Ballantine‘s Backstage: Skotskou pro mě a pro Billa, prosím

Ballantine‘s Backstage: Skotskou pro mě a pro Billa, prosím

16. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po koncertě máte sto chutí za klukama zajít a dát si s celou kapelou panáka. To by chtěl přeci zažít každý! Díky Ballantine’s Backstage to můžete být právě vy - v zákulisí koncertu Divokej Bill.
Určitě jste někdy měli pocit, že s kluky z vaší oblíbené kapely byste si rozuměli. Že byste jim po skvělém koncertě rádi řekli, jak vám mluví z duše, co všechno při poslechu jejich hudby zažíváte, anebo prostě diskutovali jen tak o životě. Jenže nezvané nálety na muzikantskou šatnu, to dělají malé holky, vy přece máte svůj styl. A co takhle být VIP hostem Divokého Billa v jejich backstagi – to by se vám líbilo, ne?

Divokej Bill

Ballantine‘s Backstage otevírá dveře do zákulisí všem, kdo mají slabost pro dobrou hudbu a kvalitní drinky. Když budete sledovat facebook Ballantine’s a informace ve vašich oblíbených barech, dozvíte se, kudy se za Divokým Billem dostanete. Na výherce plánovaných soutěží čekají lístky na vybrané koncerty podzimního akustického turné kapely a hlavně přístup do komfortní backstage plné dobrého jídla a whisky. Tady se odehraje ta pravá show! Ostatně to, co všechno se v backstagi děje, budete moci průběžně sledovat na www.facebook.com/ballantines.cz.

Kapacita Ballantine’s Backstage je bohužel hodně omezená, ale určitě vás potěší zpráva, že volných vstupů na koncert bude k dispozici mnohem víc. Soutěžit o ně můžete ve většině obchodních řetězců. Stačí si koupit láhev Ballantine’s .

A proč Divokej Bill a skotská whisky? Protože spolu až neuvěřitelně ladí. Tuhle hudbu a whisky si nejlíp vychutnáte, když se rádi bavíte a aspoň něco už o životě víte.

„BOILER ROOM a opravdové příběhy”
Ballantine’s Backstage navazuje na celosvětový koncept „Stay True Journeys”, do kterého je zapojena BOILER ROOM TV. Internetová televize pravidelně streamuje vystoupení umělců, kteří posouvají hranice současné hudby, a dnes je na mediálně-hudebním poli obrovským fenoménem. V rámci projektu „Stay True Journeys” rozvine svoje aktivity ještě dál – umožní divákům zažít autentické příběhy lokálních hudebníků z nejrůznějších koutů světa tím, že ukáže, jak různí lidé, místa a faktory definovali tu kterou hudební kulturu. Za tímto účelem uspořádají příští rok parťáci Ballantine’s a BOILER ROOM TV sérii eventů, na kterých vystoupí slavná jména i nováčci s velkou budoucností a během nichž budou muzikanti svým fanouškům doslova na dosah. A opravdový zážitek spojený s oblíbenou, nezaměnitelnou kapelou nabízí i projekt „Ballantine’s Backstage”. Divokej Bill je jen začátek...

www.facebook.com/ballantines.cz
www.ballantines.com/cz
www.divokejbill.cz

Dodal: Eva Polívková, M-Ocean
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika