Koncerty v Hard Rock Cafe podpoří boj proti rakovině prsu

Koncerty v Hard Rock Cafe podpoří boj proti rakovině prsu

24. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hard Rock Cafe Praha vyzývá fanoušky, hudebníky a přátele, aby se přidali k 15. ročníku Pinktober kampaně! Série koncertů během října podpoří veřejnou sbírku AVON konta proti rakovině prsu.
Program 15. ročníku PINKTOBERu, probíhající v září a říjnu po celém světě, zahrnuje pochody proti rakovině prsu, módní přehlídky, koncerty, speciální PINK menu a mnoho dalších akcí. Každý návštěvník jakéhokoli podniku Hard Rock tak pomáhá zvyšovat povědomí o problematice, která ovlivňuje životy milionů lidí. Výtěžek kampaně je pak věnován na další výzkum rakoviny prsu.

Hard Rock Cafe Praha připravilo sérii tří speciálních koncertů.

3. října bude Pinktober v Praze zahájen speciálním akustickým koncertem Marka Ztraceného. Marek má za sebou nedávný úspěch se singlem Sex s ex, který se držel na prvním místě nejhranějších skladeb po neuvěřitelných 12 týdnů. Poslední satirický singl Povolání syn již mohou fanoušci slyšet v rádiích a vznikl k němu i originální animovaný videoklip. Díky tvrdé práci má Marek za sebou veleúspěšnou koncertní sezónu, na Kryštof kempu Marek zahrál před tisícovkami lidí.

Janek Ledecký pokřtí v rámci Pinktoberu 15. října desku Všichni dobří andělé, první řadové album po devíti letech. Deska bude výjimečná především tím, že každou skladbu si Janek rozdělí s jedním či více kolegy z branže. Můžeme se tak těšit, že na křtu vystoupí spolu s některými hosty alba, kterými jsou třeba písničkář Ivan Hlas, rockerka Marta Jandová, frontman Kabátů Pepa Vojtek, Lucie Vondráčková nebo Ivana Chýlková. Právě s Ivanou nazpíval singl Všichni dobří andělé, který již koluje českým éterem. „Zpěváci a zpěvačky, kteří se na nahrávce objeví, jsou lidé, se kterými už dlouho spolupracuji, něco jsem s nimi zažil a většinou i účinkovali v mých projektech. Není za tím žádný kalkul, spíš setkání se starými přáteli ve studiu,“ dodává Ledecký.

Chinaski

Sérii koncertů uzavře 24. října křest dlouho očekávané desky Chinaski, která bude mít stejný název jako studia Rockfield, kde v zářijových dnech vznikala. Kapela tak mohla čerpat inspiraci v prostředí, ve kterém byly nahrány hity skupin jako jsou Oasis, Coldplay nebo Queen. Na kolekci nových skladeb dohlížel producent Manic Street Preachers Greg Haver, který s Chinaski spolupracoval už na dvou úspěšných skladbách Stížnost a Hlavolam.

“Spojuje nás odhodlání natočit nejlepší desku týhle skupiny a Greg je pro!“ doplňuje zpěvák Michal Malátný. Netrpělivě tak očekáváme křest desky Rockfield, která slibuje velkou událost!

Výtěžek ze vstupného ze všech koncertů putuje na veřejnou sbírku AVON konto proti rakovině prsu.

„Jsme velmi rádi, že jsme se již potřetí stali partnery pražského Piktoberu, na kterém opět vystoupí skvělí hudebníci. Peníze budou předány na lokální projekty zaměřené na boj s tímto zákeřným onemocněním. Pomohou motivovat další ženy k pravidelné návštěvě screeningových center, protože prevence je zejména u rakoviny prsu tím nejzásadnějším,“ uvedla manažerka PR a reklamy společnosti AVON pro Českou a Slovenskou republiku Alena Pytlíčková.

Dodal: Larisa Blichová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHINASKI

Pátek 24. 10. 2014
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Křest desky Rockfield kapely Chinaski
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika