Novinky k Summer of Love

Novinky k Summer of Love

25. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Summer of Love už zveřejnil hlavní část line upu, takže je na čase se podívat třeba na to, jaké jsou další novinky - třeba jak bude Summer Of Love vypadat graficky, nebo že nejlevnější vstupenky jsou k dostání do pátku 30. června za 599 Kč.
První část kampaně provedená v několika verzích fotky z koncertu Kraftwerk už určitě dobře znáte z letáků, časopisů XMAGu, Hype, Živlu a internetu. Teď je na čase začít propagovat Summer Of Love s vlastní grafikou, kterou pro letošek připravili Petr Lukšan a David Foldyna z Telperion Creative LAB. A to včetně nového loga Summer Of Love, kterou nám doufáme vydrží příštích deset let! Hlavní vizuál Summer Of Love 2006 spolu s novým logem v sobě spojuje tradici festivalu s legendou Kraftwerk, což je v překladu z němčiny `elektrárna`.

Slunečnicové pole se sloupy elektrického vedení symbolizuje právě toto propojení. Fotografie laskavě poskytla firma Profimedia – www.profimedia.cz. Začínáme inzeráty v časopisech, novými bannery, jsou první plakáty pro výlepy a nové letáky, které jsou prvními oficiálními vizuály. Je je jich celkem 7 verzí, nyní zveřejňujeme první 4 kousky. Na letních festivalech se na trafice XMAGu můžeš přihlásit o oficiální plakát, nebo si ho objednat poštou na summeroflove.cz.

Ten bude oficiálním vizuálem letošního Summer Of Love 2006. K tomu brzy očekávejte samolepky, TV a rádiové spoty plus další různé zpracování kolem promotion festivalu. A samozřejmě, brzy spustíme také novou internetovou kampaň.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika