Třetí narozeniny Spitfire s Crossfiyah

Třetí narozeniny Spitfire s Crossfiyah

29. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Spitfire slaví 3. výročí a vrací se do osvědčeného podzemního prostoru Cover Place. Při této události pořadatelé pozvali mladého holandského hardcore zabijáka a tím není nikdo jiný než Thomas Busschers aka dj Crossfiyah!
Tento talentovaný DJ a producent z labelu Afterlife Recordings již exceloval na zásadních světových festivalech jako je například Dominator, Defqon 1, Masters of Hardcore či The Qontinent. Teď se poprvé představí i u nás v ČR a máme se skutečně na co těšit!

Thomas Busschers aka dj Crossfiyah

Jako pořádný support na hlavní stagi vystoupí klasicky rezident Koffos, Hardcore Fuckers, italský The Maniak, Dirty-Z, George Crusher nebo například talentovaný Michnoss!
 

Úplnou novinkou na Spitfiru pak bude druhá stage pod hlavičkou party značky Maniacs a to znamená, že se můžete těšit na pořádné hard-techno se vším všudy! Vévodit mu bude osvědčená dvojka Golpe & Peterson, dále vystoupí T-Mass, Kesz, Whitecker, Matthew (SK) nebo Trunk.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/569917069779439/

Dodal: Karel Prazak, Duality Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPITFIRE: 3 YEARS ANNIVERSARY

Pátek 10. 10. 2014
Vystupují:
Crossfiyah (NL), Koffos (SK), Hardcore Fuckers, The Maniak (IT), Dirty-Z, George Crusher, Michnoss, Golpe, Peterson, T-Mass, Kesz, Trunk, Matthew (SK), Whitecker
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika